Artikel top billede

Kunøes indtog i Mondo afværger salg eller fusion

Med Ib Kunøes indtog i Mondo har det kriseramte hostingselskab fået kapital nok til at sikre den fortsatte vækst, mener selskabet.

Hostingselskabet Mondo, der er noteret på Københavns Fondsbørs OMX, dropper nu planerne om at undersøge muligheden for selskabets overlevelse, som det gik i gang med efter offentliggørelsen af et elendigt regnskab for 2007.

Bestyrelsen skriver i en selskabsmeddelelse i dag, at de 25 millioner kroner, som Ib Kunøes selskab Consolidated Holdings har stillet til rådighed for Mondo som ansvarligt lån, senest 2. maj ændres til et konvertibelt lån.

Consolidated Holdings købte for godt en uge siden en pæn del af Mondo for en krone - kontant!

"Mondo har i den forbindelse fået tilført det fornødne kapitalgrundlag til at sikre virksomhedens fortsatte drift samt realisering af de nuværende forretningsplaner og strategi," skriver Mondo i selskabsmeddelelsen.

"Bestyrelsen har med den baggrund stoppet undersøgelserne af muligheder for strategisk samarbejde, frasalg af forretningsområder eller fusion."

Selskabet offentliggjorde for nylig et underskud på næsten 70 millioner kroner efter skat i 2007, primært forårsaget af nedskrivninger på en række opkøbte selskaber.

Det fik bestyrelsen til at skrive i en fondsbørsmeddelelse, at selskabet havde "indledt dialog med flere potentielle investorer og strategiske samarbejdspartnere om mulighederne for indskud af ny kapital, frasalg af dele af virksomheden eller fusion med en industriel partner".

Det er altså denne proces, som selskabet nu stopper.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.