Artikel top billede

Kunøes indtog i Mondo afværger salg eller fusion

Med Ib Kunøes indtog i Mondo har det kriseramte hostingselskab fået kapital nok til at sikre den fortsatte vækst, mener selskabet.

Hostingselskabet Mondo, der er noteret på Københavns Fondsbørs OMX, dropper nu planerne om at undersøge muligheden for selskabets overlevelse, som det gik i gang med efter offentliggørelsen af et elendigt regnskab for 2007.

Bestyrelsen skriver i en selskabsmeddelelse i dag, at de 25 millioner kroner, som Ib Kunøes selskab Consolidated Holdings har stillet til rådighed for Mondo som ansvarligt lån, senest 2. maj ændres til et konvertibelt lån.

Consolidated Holdings købte for godt en uge siden en pæn del af Mondo for en krone - kontant!

"Mondo har i den forbindelse fået tilført det fornødne kapitalgrundlag til at sikre virksomhedens fortsatte drift samt realisering af de nuværende forretningsplaner og strategi," skriver Mondo i selskabsmeddelelsen.

"Bestyrelsen har med den baggrund stoppet undersøgelserne af muligheder for strategisk samarbejde, frasalg af forretningsområder eller fusion."

Selskabet offentliggjorde for nylig et underskud på næsten 70 millioner kroner efter skat i 2007, primært forårsaget af nedskrivninger på en række opkøbte selskaber.

Det fik bestyrelsen til at skrive i en fondsbørsmeddelelse, at selskabet havde "indledt dialog med flere potentielle investorer og strategiske samarbejdspartnere om mulighederne for indskud af ny kapital, frasalg af dele af virksomheden eller fusion med en industriel partner".

Det er altså denne proces, som selskabet nu stopper.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere