Artikel top billede

Danske firmaer vil have net-annoncer som aldrig før

Omsætningen i annoncer på danske online-medier nåede i 2007 2,5 milliarder kroner - en vækst på 39 procent i forhold til året før.

Endnu en gang kan de danske internetmedier indkassere en voldsom vækst i omsætningen på online-annoncer.

Omsætningen rundede i 2007 nemlig de 2,5 milliarder kroner.

”En samlet omsætning på 2,5 milliarder kroner viser, at nettet nu er blevet fast inventar på alle virksomheders mediaplaner,” skriver Christian Peytz, formand for FDIM i pressemeddelelsen fra foreningen.

2008 var året, hvor online-medierne for alvor sneg sig ind på avisernes annonceomsætning, og i FDIM forventer man at komme op på siden af de trykte avisers omsætning i løbet af 2008.

”Det er svært at spå om fremtiden, men et bud fra FDIM's side er, at vi når 2008 gøres op, når en samlet vækst på omkring 20 procent i forhold til 2007,” lyder det fra Christian Peytz.

De optimistiske toner kommer op mod en økonomisk nedgangsperiode, hvor annoncørerne generelt skærer ned på budgetterne. Dog ikke på online-annonceringen, hvis den danske udvikling ellers følger tendensen i udlandet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere