Kåringen til årets Edison har givet kontant afkast for Engodsag.dk og de to stiftere Jonathan Løw og Mads Ellegaard.

Edison-vinder scorer millioner - vil hyre 15 nye folk

It-virksomheden Engodsag.dk, der for nylig løb med iværksætterprisen som året Edison, får 10 millioner investorkroner. Pengene skal være starten til et internationalt gennembrud.

Det kan godt betale sig at blive lidt kendt. Det kan it-virksomheden Engodsag.dk i dag tale med om.

Efter at være kåret som årets iværksættervirksomhed af Computerword, væksthuset 5te og it-forum midtjylland, har årets Edison netop fået underskriften på en check, der gør virksomheden 10 millioner kroner rigere.

At tiltrække investorpenge var en motivation for at stille op i Edison-konkurrencen, og pengene skal bruges til at gøre virksomheden international, forklarer Jonathan Løw, medstifter af Engodsag.dk.

"Investeringen betyder, at vi hyrer 15 nye medarbejdere til kontoret i Århus, og dermed sikrer de nødvendige kompetencer i forhold til vores internationale ekspansion. Desuden giver det ro til at opbygge en virksomhed, hvor vi holder fast i vores værdier og samtidig udvikler os og udvider i et meget højt tempo", siger han.

Engodsag.dk har udviklet et browser plug-in, som gør det gratis for folk, der e-handler at bidrage til velgørende formål via deres internetnethandel.

Hjerne og hjerte
De to stiftere af Engodsag.dk, Mads Ellegaard og Jonathan Løw, har siden begyndelsen af 2008 arbejdet på at tilføre kapital til virksomheden

Pengene kommer fra det århusianske investorselskab Et Godt Selskab ApS, der ejes af Nordin Venture ApS, PBJ Invest ApS, Skovbitt Holding A/S og FirmaInvest A/S.

Investorerne ser både en god forretning og en god gerning i deres investering.

"For os er investeringen foretaget både med hjerne og hjerte. Engodsag.dk er en god og spændende investering. Vi har samtidig stor sympati for projektet og de værdier, som virksomheden er bygget op omkring", siger Thomas Bruno, direktør for Firmainvest.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk virksomheden med en effektiv omkostningsstrategi
Det har aldrig været mere påkrævet at kaste et kritisk blik på virksomhedens indkøbs- og omkostningsstruktur og undersøge, hvilke processer og aftaler, der kan optimeres. Det gælder både i almindelighed – en optimeret omkostningsstruktur kan trods alt aflæses direkte på bundlinjen. Men det er særligt kritisk for de mange virksomheder, der ser ind i et marked præget af stigende usikkerhed som følge af manglende transparens og af usikkerheden om, hvilke konsekvenser pludselige politiske indgreb kan få for afsætnings- og konkurrencesituationen. Der er eksempelvis store potentielle gevinster at hente ved at bygge velfungerende strukturer omkring indkøb og samarbejde med underleverandører. Blandt andet i form af realtidsbaseret indsigt i omkostningsstrukturen, herunder i potentialet for forbedringer, samt i form af en styrket forsyningskæde.