Kåringen til årets Edison har givet kontant afkast for Engodsag.dk og de to stiftere Jonathan Løw og Mads Ellegaard.

Edison-vinder scorer millioner - vil hyre 15 nye folk

It-virksomheden Engodsag.dk, der for nylig løb med iværksætterprisen som året Edison, får 10 millioner investorkroner. Pengene skal være starten til et internationalt gennembrud.

Det kan godt betale sig at blive lidt kendt. Det kan it-virksomheden Engodsag.dk i dag tale med om.

Efter at være kåret som årets iværksættervirksomhed af Computerword, væksthuset 5te og it-forum midtjylland, har årets Edison netop fået underskriften på en check, der gør virksomheden 10 millioner kroner rigere.

At tiltrække investorpenge var en motivation for at stille op i Edison-konkurrencen, og pengene skal bruges til at gøre virksomheden international, forklarer Jonathan Løw, medstifter af Engodsag.dk.

"Investeringen betyder, at vi hyrer 15 nye medarbejdere til kontoret i Århus, og dermed sikrer de nødvendige kompetencer i forhold til vores internationale ekspansion. Desuden giver det ro til at opbygge en virksomhed, hvor vi holder fast i vores værdier og samtidig udvikler os og udvider i et meget højt tempo", siger han.

Engodsag.dk har udviklet et browser plug-in, som gør det gratis for folk, der e-handler at bidrage til velgørende formål via deres internetnethandel.

Hjerne og hjerte
De to stiftere af Engodsag.dk, Mads Ellegaard og Jonathan Løw, har siden begyndelsen af 2008 arbejdet på at tilføre kapital til virksomheden

Pengene kommer fra det århusianske investorselskab Et Godt Selskab ApS, der ejes af Nordin Venture ApS, PBJ Invest ApS, Skovbitt Holding A/S og FirmaInvest A/S.

Investorerne ser både en god forretning og en god gerning i deres investering.

"For os er investeringen foretaget både med hjerne og hjerte. Engodsag.dk er en god og spændende investering. Vi har samtidig stor sympati for projektet og de værdier, som virksomheden er bygget op omkring", siger Thomas Bruno, direktør for Firmainvest.

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere






Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Det skal dit endpoint detection and response-system kunne
EDR, eller endpoint detection and response, lovede egentlig bedre it-sikkerhed og bedre overblik. Men resultaterne er ikke helt overbevisende. I dette whitepaper kan du læse om nogle af begrundelserne for, at traditionel EDR kan drille – blandt andet et systemerne kæmper med manglende integration af data fra andre kilder. Samtidig får du i dette whitepaper en checkliste for, hvad du kan forvente at dit endpoint detection and response-system skal kunne samt en række relevante use cases.