Artikel top billede

Blandt de nye Lotus-tjenester er profilering, så man kan søge på folk ud fra deres kompetencer, og en community-tjeneste, så folk kan lære af hinanden.

IBM forbedrer web 2.0-værktøjer til virksomheder

IBM kommer med opgraderinger til sine web 2.0-baserede social networking-værktøjer til virksomheder.

Computerworld News Service: Virksomheden udsender fredag version 2.0 af værktøjet Lotus Connections med en række funktioner til social networking.

Senere på måneden kommer et relateret produkt, IBM Atlas til Lotus Connections 2.0, til datavisualisering inden for et socialt netværk.

Begge værktøjer blev præsenteret ved konferencen Enterprise 2.0 i Boston i sidste uge.

"Connections er en kombination af fem forskellige tjenester, der gør det muligt at finde ekspertise inden for en virksomhed, så man kan få bedre resultater med sit daglige arbejde," fortæller Chris Lamb, worldwide marketing manager for Lotus Communications hos IBM.

Tjenesterne inkluderer profilering (så man kan søge på folk ud fra deres kompetencer), bookmarking (så man kan vælge bestemte sider som referencekilder), en community-tjeneste (så folk kan lære af hinanden), blogging til at dele informationer via en browser og REST eller Atom feeds.

Alle disse funktioner er blevet forbedret i version 2.0. En hjemmeside kan også vise billeder af data, så brugeren kan få et hurtigt overblik over relevante punkter, herunder relaterede blog-indlæg.

People tagging

Den forbedrede profilering i version 2.0 giver brugerne mulighed for at finde personer og invitere dem til at blive kollegaer. Brugerne kan selv vælge, hvilke oplysninger der skal vises om dem. 'People tagging' giver brugerne mulighed for at tagge sig selv eller kolleger med ekspertområder. Der er blevet tilføjet diskussionsfora og integration med tjenesterne Social Text og Atlassian Wiki til kollaborativ redigering af indhold.

"Lotus Connections 2.0 øger produktets kvalitet i forhold til version 1.0," udtaler Kathleen Reidy, senioranalytiker hos The 451 Group.

"Lotus Connections er en række tjenester, der kan bruges sammen eller hver for sig. Med 2.0 giver det mere mening for slutbrugerne at bruge dem sammen, fordi der er en personlig startside og et bedre koncept for communities," siger hun.

Oversat af Mille Bindslev
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.