Fredagens aviser om it

Teleselskaber dumper prisen på mobilt bredbånd, TDC Play overstiger forventningerne, Rehfeld på business intelligence opkøb, danskerne er vilde med blogs.

Teleselskaber dumper prisen på mobilt bredbånd

Er du bredbåndskunde hos et af de store teleselskaber, så vil du sandsynligvis snart modtage et slagtilbud på mobilt bredbånd. I næste måned vil Cybercitys 290.000 kunder få tilbudt en mobil bredbåndsløsning hos søsterselskabet Sonofon for 99 kroner. Inden for de næste 14 dage vil TDC's fastnetkunder ligeledes blive tilbudt en mobilbredbåndsløsning.
(Børsen)

TDC Play overstiger forventningerne

På blot tre måneder er der blevet downloadet 3,6 millioner stykker musik fra TDC Play. Til sammenligning bliver der på en gennemsnitlig måned solgt 800.000 fysiske og digitale singler og albums i Danmark. Søren Tvilsted leder af TDC Musik oplyser, at TDC Play allerede på nuværende tidspunkt har indfriet forventningerne til 2008.
(Børsen)

Rehfeld på business intelligence opkøb

Det københavnske it-firma Rehfeld opkøber den svenske Sigma-koncerns danske business intelligence aktiviteter. Rehfeld omsætter for cirka 20 millioner kroner om året og har 32 ansatte. Efter overtagelsen forventes medarbejderstyrken at tælle 40 mand.
(Erhvervsbladet)

Danskerne er vilde med blogs

Hver tiende danske mand skriver blogs, og hver fjerde mand har læst en blog. Tallet er lidt lavere for de danske kvinder, hvor 8 procent selv skriver blogs og hver femte læser blogs. Det viser tal fra Danmarks Statistik. Tallene viser også, at lavtlønnede blogger mere end højtuddannede med høj indkomst.
(Politiken)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere