Artikel top billede

Angelina Jolie topper liste med spam-kendisser

I gennemsnit indeholder 2,28 procent af verdens e-mails emner som "Angelina Jolie naked," "Angelina Jolie nude movie" og "Angelina Jolie naked video." Se spammernes top 10.

Computerworld News Service: Angelina Jolies berømmelse kan ikke benægtes. Hun er på forsiden af blade, spiller hovedroller i store film og tjener kassen hver gang hun optræder på tv.

Spammer-miljøet elsker hende også.

I gennemsnit indeholder 2,28 procent af verdens e-mails emner som "Angelina Jolie naked," "Angelina Jolie nude movie" og "Angelina Jolie naked video," lyder det i Secure Computings seneste spam-rapport.

"Angelina Jolie lokker ubevidst mange til ivrigt at installere trojanske heste på deres pc'er," står der i rapporten.

Angelina Jolie er altså nummer et, men hvem er så den næste på listen?

2. Barack Obama. Præsidentkandidatens navn bliver brugt som lokkemiddel i hele verden og overgår endda...

3. Paris Hilton. Hotelarving, wannabe-skuespiller og nu også sangerinde. Paris Hilton kender alt til styrkerne og svaghederne ved et liv i berømmelse i en internet-tidsalder.

4. Britney Spears. "Er det virkelig så vanvittigt at tro, at det er Britney, der har sendt mig den her e-mail?" Tja, ikke så vanvittigt som da hun blev skaldet!

5. Hillary Clinton. Det vil nok ikke glæde senatoren at høre, at hun igen ligger bag Obama.

6. George Bush. Bruger han overhovedet e-mail?

7. Jessica Simpson. Hun er overbevisende i reklamerne for Pro-Activ anti-akne-behandlinger. Men når man tænker over det, har hun egentlig nok for travlt med sin hår-stylist til at klare nogen form for e-mail-kampagne.

8. Osama Bin Laden. Stadig i fuld vigør et sted i Afghanistan eller Pakistan. Hvorfor skulle han afsløre sin IP-adresse for at sende en e-mail?

9. Brad Pitt. Brad skal tilsyneladende til at vænne sig til at være anden violin til sin kone, Angelina Jolie.

10. Michael Jackson. 80'er-ikonet der var på toppen før e-mails blev hvermandseje er stadig en "thriller" for mange spammere.

Oversat af Mille Bindslev




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere