Artikel top billede

Hovedhistorier fra avisen Computerworld fredag

Fremtidens internet. Google og Microsoft kæmper om de samme markeder. Roskilde Festival er et sandt it-paradis. Mobiltelefonen digitaliserer savannen. Sådan får du den bedste SOA-løsning.

Fremtidens internet

Et umætteligt behov for båndbredde og nye IP-adresser presser internettet til det yderste. Derfor er verdens digitale infrastruktur under ombygning. Men hvem skal styre internettets fremtid?.

Google og Microsoft kæmper om de samme markeder

Google vil lave søge-software til erhvervslivet. Microsoft vil være bedre til internet-søgninger.

Roskilde Festival er et sandt it-paradis

På Roskilde Festival kan it-branchen og festival-gæsterne. teste nye teknologier, mens it-interesserede kan prøve kræfter med nye services eller møde den fremtidige arbejdsgiver.

Mobiltelefonen digitaliserer savannen

Afrika halter efter resten af verden på it-området. Men rekordvækst på blandt andet det kenyanske mobilmarked har skruet forventningerne op, når det gælder it-sektoren i de kommende år.

Netværk giver Region Hovedstaden ét virtuelt datacenter

Et højhastigheds­netværk samler aktiviteterne hos hovedstadsområdets sygehusejer i ét virtuelt datacenter, der består af to fysiske centre.

Sådan får du den bedste SOA-løsning

Hvad skal man vælge til sin serviceoriente­r­­ede arkitektur? En leverandør, der klarer det hele, og måske mere end man har behov for, eller en mere blandet løsning?.

Projektguruens syv tips til succes

Kenneth Schørring er en af Danmarks mest erfarne projektledere med en million arbejdstimer bag sig. Han giver syv gode råd til, hvordan du med succes kan lede et forandringsprogram.

Læser du ikke avisen? Klik her for et godt tilbud på Computerworlds ugentlige avis med dybdeborende, perspektiverende og dagsordensættende journalistik ... hvis du vil noget med it.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere