Artikel top billede

Administrerende direktør Steen Louis Reinholdt har været en travl mand hele dagen, siden det blev meddelt, at Kerfi A/S gik i betalingsstandsning.

Islandsk bank lukker Kerfi

It-forhandlerhuset Kerfi er gået i betalingsstandsning. Likviditeten lå i en islandsk bank, og er derfor væk. Ledelsen bag selskabet forsøger at sælge virksomheden.

Det islandsk-ejede it-forhandlerhus Kerfi A/S har indgivet ansøgning om betalingsstandsning til Sø- og Handelsretten.

Ifølge selskabet selv er bestyrelsens ønske om en betalingsstandsning fremprovokeret af, at en islandsk bank står for virksomhedens kreditter.

Og på grund af den finansielle uro i hele verden, og især i Island, har banken - Landis Banki - ikke været i stand til at opfylde sine forpligtelser overfor Kerfi, meddeler Kerfis ledelse.

Penge til lønninger

Direktøren Louis Reinholdt oplyser, at Kerfi her og nu mangler to milllioner kroner. Det sender Kerfi til tælling, og inden der er talt færdig, håber ledelsen at have fundet en køber til virksomheden, så krisen kan overkommes.
Direktøren lover dog, at der er penge til at betale lønninger til medarbejderne.

Louis Reinholdt tiltrådte først på året som ny administrerende direktør, efter at den tidligere forlod Kerfi, og tog et par sælgere og fire konsulenter med sig.
Det betød i øvrigt, at omsætningen faldt fra 248 millioner kroner i 2006 til 196 millioner sidste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere