Direktør i Freeway Morten Wagner er forundret over, at direktøren i Newz.dk har udsendt en meddelelse om, at firmaernes samarbejde er slut.

Freeway vil banke Newz-direktør på plads

Newz.dks direktør undsagde i tirsdags Freeway. Nu svarer Freeway, som stadig ejer halvdelen af newz.dk, igen: Direktøren for newz.dk skal bortvises.

Grebet ud af den blå luft. Sådan betegner Morten Wagner, direktør i Freeway, den pressemeddelelse, der blev udsendt i tirsdags, om at samarbejdet mellem Newz.dk og Freeway skulle ophøre.

Freeway, der blandt andet står bag dating.dk og Arto, købte halvdelen af Newz.dk for blot trekvart år siden. Og den halvdel har de stadig.

"Kernen I den udsendte pressemeddelse er ikke korrekt. Freeway ejer fortsat 50 procent af newz.dk Aps," lyder det i Freeways svar på pressemeddelelsen.

Morten Wagner er forundret over, at Johnny Rechnagel, som er direktør i Newz.dk, har udsendt meddelelsen.

"Freeway mener ikke, at en melding som denne bør foregå i pressen, før begge parter er enige om indholdet. Det virker dybt uprofessionelt af modparten," lyder det fra Freeway.

Morten Wagner forklarer, at Freeway nu overvejer de næste skridt i sagen. I første omgang vil Freeway forsøge at få bortvist Johnny Rechnagel.

Brudte løfter
Stridens kerne var ifølge meddelelsen fra newz.dk, at Freeway ikke havde overholdt en række aftaler med newz.dk.

Det afviser Freeway.

I meddelelsen forklarede direktør Johnny Rechnagel, at samarbejdet skulle ophøre torsdag på grund af uoverenstemmelserne.

"De klare aftaler, der var grundlaget for samarbejdet, er blevet overtrådt," sagde Johnny Rechnagel i meddelsen og henviste til problemer omkring bannerannoncer solgt via Freeway og en brudt aftale omkring nyhedsformidling i forbindelse med Freeways køb af avisen.dk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft klar med splinternye bærbare: Endelig undgår selskabet en fatal fejltagelse
Microsoft er klar med fjerde generation af sin Surface Laptop. Og her undgår Microsoft omsider at være for karrig med lagerpladsen.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.