Artikel top billede

Foto: Torben Klint

Asger Jensby melder sig ud af KMD-opløbet

It-investor Asger Jensby melder sig nu ud af kapløbet om at købe KMD. Dialogen med en udenlandsk aktør om at hjælpe med viden og eventuel kapital er stoppet.

It-investor Asger Jensby melder sig nu helt ud af kapløbet om at købe KMD.

Tidligere kunne Computerworld fortælle, at it-investoren fandt det interessant, at indgå i et konsortium til at købe KMD.

I dag forklarer Asger Jensby da også, at han har været i kontakt med en udenlandsk organisation, der overvejede at købe KMD.

"Jeg blev kontaktet af en udenlandsk organisation, om jeg ville hjælpe, nok mere med viden end kapital," siger Asger Jensby.

"Resultatet er blevet, at jeg hverken hjælper med viden eller kapital," siger investoren.

Asger Jensby ved dog ikke, om organisationen har fået andre til at hjælpe dem med et køb - eller om de helt har opgivet.

"Jeg satte dem i kontakt med nogle andre, som de kunne kontakte, men om de har gjort det, ved jeg ikke," siger investoren.

Asger Jensby vil ikke røbe navnet på den udenlandske organisation.

Ville ikke købe selv

Asger Jensby understreger, som han også gjorde til Computerworld i sin tid, at han aldrig havde forestillet sig at købe KMD selv.

"Det har aldrig været min ambition," siger han.

Desuden anså han det også for tvivlsomt, at han ville indgå i et konsortium med en anden investor, Ib Kunøe, der har været lun på KMD.

Men nu har Asger Jensby altså helt forladt processen - både som rådgiver og som medspiller i et eventuelt konsortium med en udenlandsk køber.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere