Bjarne Riis rystet efter IT Factory kollaps

Det var en påvirket Bjarne Riis, der her klokken 11 præsenterede sit cykelhold, som nu mangler den ene hovedsponsor

IT Factory skulle sammen med Saxo Bank næste år være hovedsponsor for Bjarne Riis' cykelhold. Men sådan kommer det nok ikke til at gå, efter at selskabet i dag er begæret konkurs. Og det kom også som et chok for Bjarne Riis, da han i dag skulle præsentere sit cykelhold for 2009.

"Det er klart, at jeg troede, at jeg skulle stå her på en anden måde, end det er tilfældet nu. Men sådan er livet. Det her skulle have været et andet pressemøde," indledte holdejer Bjarne Riis pressemødet, som blev transmitteret direkte på TV2 News.

Nyheden var ligeså ny for ham som for resten af den danske presse, og han erkender, at IT Factory nok ikke er på holdets trøjer næste år.

"Situationen er sådan, at IT Factory har problemer. Hvad der præcis sker, det er jeg ikke i stand til at forklare her. Sandsynligheden for, at IT Factory er på tøjet næste år, er minimal," fortalte Bjarne Riis.

Allerede nu sonderer Bjarne Riis terrænet for andre sponsorer.

"Nyheden er også ny for os. Det er begrænset, hvad vi ved, men vi er i gang med at finde nogle løsninger," sagde holdejeren.

Riis: Holdet fortsætter
Den tidligere Tour de France-vinder bedyrede, at holdet fortsætter på trods af IT Factorys kollaps.

"Vi har ikke tænkt os at give op. Vi skal videre. Vi har holdt et møde med Saxo Bank, og vi skal ud og finde en ny sponsor," sagde Bjarne Riis.

Han garanterede for holdets fremtidige eksistens.

"Vi har informeret vores staff og ryttere. Vi har fortalt, at vi ikke lukker. Vi fortsætter. Vi skal nok få det til at hænge sammen på den ene eller anden måde. Der er garanti for, at cykelholdet kører videre. Det er den besked, som alle har fået," forsikrede Bjarne Riis.

Efter at have gennemgået sponsorproblematikken gik holdejeren videre for at præsentere cykelholdet.

"Vi er her for at præsentere holdet," understregede Bjarne Riis over for pressen.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
En onsdag i juni bliver DSB's it-systemer ramt af et 48 timer langt nedbrud: "Min første tanke er, at vi må være ramt af et DDoS-angreb"
Få historien om, hvordan DSB fandt løsningen på det to dage lange nedbrud, som selskabet blev ramt af 24. juni klokken 14.45.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.