Stein Bagger i grundlovsforhør in absentia

Stein Bagger skal i grundlovsforhør i retten i Lyngby klokken 13.00 i dag. Det vil dog foregå in absentia, da manden fortsat er forsvundet, oplyser Bagmandspolitiet.

Beskyldningerne fra bestyrelsesformand Asger Jensby om, at direktør Stein Bagger skulle have begået svindel og bedrageri får nu meget håndfast næring.

I dag har Bagmandspolitiet nemlig begæret Stein Bagger i grundlovsforhør.

Det vil dog foregå in absentia, da han ikke er dukket op.

"Stein Bagger er ikke dukket op, så det bliver in absentia. Og det bliver med lukkede og dobbelt lukkede døre, derfor vil jeg ikke kommentere yderligere," siger statsadvokaten Jens Madsen fra Bagmandspolitiet til Ritzau.

De dobbeltlukkede døre gør, at pressen og interesserede slet ikke må overvære selve forhandlingen om, hvorfor dørene skal lukkes.

Over for Computerworld vil Bagmandspolitiet ikke kommentere om kun en eller flere personer skal fremstilles i grundlovsforhør.

Grundlovsforhøret finder sted i Retten i Lyngby klokken 13.00.

Sagen brød ud i mandags, da bestyrelsesformand Asger Jensby for IT Factory afholdte et pressemøde, hvor han fortalte, at man havde dokumentation for, at Stein Bagger havde bedraget for mindst 500 millioner kroner.

Samtidig begærede han selv IT Factory konkurs.

Læs alle Computerworlds artikler om IT Factorys storhed og fald.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Vodafone gennemfører et af verdens største S/4HANA-projekter på blot en weekend: Sådan er opgaven blevet grebet an
Over en lang weekend gennemførte Vodafone en enorm ERP-migration til SAP’s nyeste kerne S/4HANA. Det skete efter et års forberedelse. Arbejdet med data var nøglen til success, lyder budskabet.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Cisco Webex: Giv medarbejderne fleksible arbejdsforhold med et højteknologisk og sikkert webbaseret online-mødesystem
Corona-krisen har for alvor gjort fleksible arbejdsforhold til dagligdag, og for mange virksomheder bliver det også en del af fremtiden. En vigtig del af den udvikling er sikre og effektive samarbejdssystemer, så medarbejdere kan holde møder med hinanden, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere i høj kvalitet. I dette whitepaper fra Netteam får du indsigt i Cisco Webex, som er et webbaseret online mødesystem. Det er en sikker og brugervenlig løsning, der integrerer både audio, video og webkonferencer. Et enkelt tryk på knappen og du er i gang med et møde, hvor du kan se, høre, skrive på whiteboard og dele dokumenter med andre mødedeltagere. Det hele er beskyttet af Cisco Talos sikkerhedsintelligens, som er markedets stærkeste beskyttelse mod cyberangreb.