Artikel top billede

Statens nye it-sikkerhedsrådgivere udpeget

Tre it-konsulentfirmaer har skrevet kontrakt med staten om at levere it-sikkerhedsrådgivning de næste to år.

Tre virksomheder, Aggrit A/S, Deloitte Statsautoriseret Revisionsselskab og Devoteam Consulting A/S, skal fremover stå for statens it-sikkerhedsrådgivning.

Det blev besluttet af Økonomistyrelsen, som har stået for at indgå aftalerne, efter at have modtaget tilbud fra seks firmaer i slutningen af oktober i år.

"Vi har aldrig tidligere budt på statslige opgaver, så det er meget tilfredsstillende på denne måde at blive vejet og fundet tung nok til at levere rådgivning til staten inden for sikkerhedsområdet," siger Bo Thygesen, partner i Aggrit A/S, i en pressemeddelelse.

Strategisk bistand

Udbuddet omhandlede også aftaler om it-strategisk konsulentbistand, og her har Økonomistyrelsen valgt virksomhederne Capacent A/S, PA Consulting Group og Rambøll Management A/S, mens Deloitte og Devoteam Consulting også er repræsenteret på strategifronten.

Staten er dermed forpligtet til at købe it-konsulentbistand blandt disse virksomheder, hvis det bliver nødvendigt, de næste to år, med mulighed for forlængelse af yderligere to gange et år.

Aftalerne træder i kraft allerede 1. januar 2009.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.