Den digitale tinglysning

December 2006: Den digitale tinglysning bliver godkendt i Folketingets finansudvalg. Leverandøren af systemet bliver CSC. I den oprindelige plan er deadline april 2008. Den samlede pris for den digitale tinglysning, indskanning, drift og lignende var cirka 430 millioner kroner.

Januar 2008: CSC meddeler Domstolsstyrelsen, at den oprindelige deadline ikke kan overholdes.

Domstolsstyrelsen hæver risikovurderingen på projektet fra tre til fire på en skala, hvor maksimal risiko er fem. Ny deadline for projektet 1. november 2008.

Juni 2008: Domstolssstyrelsen, CSC og interessenterne i banker og realkreditinstitutter aftaler at udsætte endnu en gang: Denne gang udskydes idriftsættelsen til 12. januar 2009.

November 2008: Efter kort tid viser det sig, at heller ikke den seneste udsættelse giver tilstrækkelig tid til test. Parterne beslutter igen at udsætte projektet.

Delleverancer fra CSC og manglende tid til at teste samspillet med de systemer, banker og realkreditinstitutioner udvikler sideløbende, får skylden for seneste forsinkelse. Seneste deadline: September 2009.

December 2008: Da Justitsministeriet igen skal bede om penge i Folketingets finansudvalg i december lyder ekstraregningen på 110 millioner kroner. Justitsministeriet vil søge at få bod fra CSC på grund af forsinkelsen, mens CSC omvendt vil forsøge at få ekstra betaling for den ekstra arbejdstid.

Status

Samlet pris: cirka 540 millioner kroner
Budgetoverskridelse: 25 procent
Samlet forsinkelse: 18 måneder (forventet)
Projektets forventede varighed: 16 måneder
Forsinkelse i procent: 112 procent
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?