Notebook-producenten Zepto er ude i stormvejr. Forbrugerstyrelsen og kunder melder, at Zepto ikke svarer på henvendelser.

Klagestorm over danske Zepto

Pc-producenten Zepto har ved flere lejligheder undladt at reagere på henvendelser fra Forbrugerstyrelsen. En kunde fortæller om service-kaos hos Zepto.

Læs også: Zepto-direktør vil have styr på klagesagerne.

Den danske producent af notebooks Zepto har ved flere lejligheder ignoreret klager fra Forbrugerstyrelsen.

Styrelsen ønsker ikke at oplyse til Computerworld, hvor mange tilfælde, der præcist er tale om, men styrelsen bekræfter, at der er tale om indtil flere hændelser, hvor Zepto ikke har reageret på Forbrugerstyrelsens henvendelser.

I øjeblikket har Zepto 22 verserende sager i Forbrugerstyrelsen.

Zepto-kunde: De skyder sig selv i foden
Det er dog ikke kun Forbrugerstyrelsen, der oplever, at den har haft svært ved at få Zepto i tale.

Også flere Zepto-kunder melder om tavshed, når de henvender sig til firmaet med en klage.

En af dem er Thomas Bang, der har købt flere bærbare hos Zepto gennem tiden. Han fortæller, at hans garantisag om en defekt højttaler i en bærbar computer endte i kaos hos Zepto.

"Det drejede sig om en helt banal ting, men jeg oplevede, at jeg blev henvist fra den ene til den anden og tilbage igen. Ren kastebold," siger Thomas Bang.

Efter at været blevet sendt rundt i Zeptos kundeservice uden resultat, skriver han en mail, som han siden intet hører videre om.

"De ignorerer mig fuldstændig. Først bliver jeg kastebold, og da jeg så bliver lidt småsur, så ignorerer de mig," siger Thomas Bang.

"Det kan man da ikke. Det er at skyde sig selv i foden," siger en frustreret Thomas Bang.

Læs også: Zepto-direktør vil have styr på klagesagerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital konference: Digitale forretningsløsninger 2020 - processer og teknologier, der øger bundlinien

Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes forretningsmodeller - og til at forandre forbindelsen til både slutbrugere og leverandører. For stadig flere virksomheder ligger vægten i forretningerne derfor i stadig højere grad på selve kundeoplevelsen og værdiskabelsen for brugeren. På denne heldagskonference får du derfor indspark og viden om, hvor du kan sætte ind, hvis du skal komme på omgangshøjde med de bedste digitale forretningsløsninger og skabe mest mulig værdi for din forretning med ny teknologi, der øger bundlinien.

21. oktober 2020 | Læs mere


Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Danske Spil i stor it-oprustning: Vil købe udviklere og konsulenter for op mod 125 millioner kroner
Over fire år vil Danske Spil med en ny rammeaftale sikre at kunne købe it-udviklere og -konsulenter inden for en lang række områder for op imod 125 millioner kroner.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.