Artikel top billede

Jesper Brøckner, administrerende direktør hos Telia, bliver ifølge Computerworlds oplysninger et af medlemmerne i videnskabsminister Helge Sanders (V) kommende bredbåndskomité.

Her er de første navne i Sanders bredbåndskomité

Videnskabsminister Helge Sanders (V) kommende bredbåndskomité er endnu ikke offentliggjort, men de fleste navne er ifølge Computerworlds oplysninger allerede på plads.

Inden for en overskuelig fremtid skal alle danskere have det, som videnskabsminister Helge Sander (V) kalder "lynhurtigt bredbånd." Ministeren ønsker, at en komité skal komme med forslag, hvordan danskerne får de hurtige forbindelser.

Det har indtil nu været præget af hemmelighedskræmmeri, hvem der skal sidde i komitéen, men de fleste navne er ifølge Computerworlds oplysninger allerede faldet på plads.

Komitéen kommer angiveligt til at bestå af 14 til 15 medlemmer. De navne, som Computerworld er bekendt med, er professor Knud Erik Skouby fra Aalborg Universitet, administrerende direktør Jesper Brøckner fra Telia og administrerende direktør Lars Monrad-Gylling fra KMD.

De tre navne er allerede blandt de 16 medlemmer af IKT-Rådet, som Helge Sander benytter til at have kontakt til branchen såvel som andre interessenter inden for sektoren.

Ifølge Computerworlds oplysninger bliver spilbranchen også repræsenteret af en medarbejder fra IO Interactive. Videnskabsministeren har tidligere over for Computerworld understreget vigtigheden af, at det bliver en komité med bred repræsentation.

Det forventes, at Helge Sander offentliggør bredbåndskomitéen på mandag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere