Artikel top billede

Jesper Brøckner, administrerende direktør hos Telia, bliver ifølge Computerworlds oplysninger et af medlemmerne i videnskabsminister Helge Sanders (V) kommende bredbåndskomité.

Her er de første navne i Sanders bredbåndskomité

Videnskabsminister Helge Sanders (V) kommende bredbåndskomité er endnu ikke offentliggjort, men de fleste navne er ifølge Computerworlds oplysninger allerede på plads.

Inden for en overskuelig fremtid skal alle danskere have det, som videnskabsminister Helge Sander (V) kalder "lynhurtigt bredbånd." Ministeren ønsker, at en komité skal komme med forslag, hvordan danskerne får de hurtige forbindelser.

Det har indtil nu været præget af hemmelighedskræmmeri, hvem der skal sidde i komitéen, men de fleste navne er ifølge Computerworlds oplysninger allerede faldet på plads.

Komitéen kommer angiveligt til at bestå af 14 til 15 medlemmer. De navne, som Computerworld er bekendt med, er professor Knud Erik Skouby fra Aalborg Universitet, administrerende direktør Jesper Brøckner fra Telia og administrerende direktør Lars Monrad-Gylling fra KMD.

De tre navne er allerede blandt de 16 medlemmer af IKT-Rådet, som Helge Sander benytter til at have kontakt til branchen såvel som andre interessenter inden for sektoren.

Ifølge Computerworlds oplysninger bliver spilbranchen også repræsenteret af en medarbejder fra IO Interactive. Videnskabsministeren har tidligere over for Computerworld understreget vigtigheden af, at det bliver en komité med bred repræsentation.

Det forventes, at Helge Sander offentliggør bredbåndskomitéen på mandag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere