Artikel top billede

Støtte-sultne danskere presser boligforbedringer.dk

Hårdt belastet pulje-hjemmeside holder foreløbig til presset. Men ikke uden udfald.

Fra morgenstunden har hundredetusinder af håbefulde boligejere siddet klar ved tasterne for at få del i de halvanden milliard kroner, som regeringen har afsat til boligforbedringer.

Ansøgningen, som foregår efter først til mølle-princippet, kræver både kunder og håndværkeres brug af den nyoprettede hjemmeside boligforbedringer.dk.

Selvom både aviser og Computerworld-læsere har meldt om nedbrud, ser hjemmesiden hos Erhvervs- og Byggestyrelsen dog i grove træk ud til at holde til presset fra de mange brugere.

Teknisk set er det endnu usikkert, i hvor høj grad brugen af den nyeste version af Flash får indflydelse for gennemførslen af brugernes søgning af puljemidler.

Ligeledes melder brugere af hjemmesiden om problemer med at vedhæfte dokumenter til ansøgningsformularen.

Erhvervs- og Byggestyrelsen bekræfter at systemet "hoster lidt," og opfordrer brugerne til et par minutters tålmodighed, inden ansøgningsskemaet bliver vist på hjemmesiden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?