Artikel top billede

Danske bogstaver forbudt på populær pulje-side

Hvis du vil have del renoveringspuljen, skal du undgå danske bogstaver i dit brugernavn hos boligforbedringer.dk. Byggestyrelse indrømmer ny teknisk fejl.

Erhvervs- og Byggestyrelsen bekræfter nu i en pressemeddelelse, at dagens måske mest populære netsted, boligforbedringer.dk, er ramt af et nyt teknisk problem.

Dermed bekræfter styrelsen eksistensen af de problemer, som blandt andet Computerworlds læsere igennem dagen har rapporteret.

Netstedet gør det muligt for boligejere at søge tilskud til renovering af privat beboelse og dermed få del i de halvanden milliard kroner, som regeringen har afsat til formålet.

Det nye tekniske problem bevirker, at ansøgere som benytter æ, ø eller å i brugernavnet på siden senere i ansøgningsprocessen bliver forhindret i at vedhæfte de filer, der er nødvendige for at kunne afslutte ansøgningen.

Problemet er imidlertid, at Erhvervs- og Byggestyrelsen ikke tidligere har oplyst dette på hjemmesiden. Dermed har mange brugere muligvis brugt uforholdsmæssigt lang tid på at gennemføre ansøgningen.

Erhvervs- og Byggestyresen oplyser på hjemmesiden boligforbedringer.dk at man nu arbejder på at løse problemet med æ, ø og å.

I mellemtiden opfordrer styrelsen brugerne til at oprette en helt ny brugerprofil, hvor de danske bogstaver ikke indgår. Samtidig opfordrer styrelsen stadig brugerne til at udvise tålmodighed med det overbelastede system, og forsøge igen, hvis det ikke lykkes at vedhæfte filer første gang.

Tidligere på dagen rapporterede brugere om problemer med ansøgninger, hvis den benyttede computer ikke havde nyeste version af Flash installeret. Samtidig er der tvivl om, hvorvidt brugere som benytter internetbrowseren Firefox er i stand til at benytte tjenesten til ansøgning om puljemidler.

Det har ikke endnu ikke været muligt at få en kommentar fra Erhvervs- og Byggestyrelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?