Artikel top billede

Danske bogstaver forbudt på populær pulje-side

Hvis du vil have del renoveringspuljen, skal du undgå danske bogstaver i dit brugernavn hos boligforbedringer.dk. Byggestyrelse indrømmer ny teknisk fejl.

Erhvervs- og Byggestyrelsen bekræfter nu i en pressemeddelelse, at dagens måske mest populære netsted, boligforbedringer.dk, er ramt af et nyt teknisk problem.

Dermed bekræfter styrelsen eksistensen af de problemer, som blandt andet Computerworlds læsere igennem dagen har rapporteret.

Netstedet gør det muligt for boligejere at søge tilskud til renovering af privat beboelse og dermed få del i de halvanden milliard kroner, som regeringen har afsat til formålet.

Det nye tekniske problem bevirker, at ansøgere som benytter æ, ø eller å i brugernavnet på siden senere i ansøgningsprocessen bliver forhindret i at vedhæfte de filer, der er nødvendige for at kunne afslutte ansøgningen.

Problemet er imidlertid, at Erhvervs- og Byggestyrelsen ikke tidligere har oplyst dette på hjemmesiden. Dermed har mange brugere muligvis brugt uforholdsmæssigt lang tid på at gennemføre ansøgningen.

Erhvervs- og Byggestyresen oplyser på hjemmesiden boligforbedringer.dk at man nu arbejder på at løse problemet med æ, ø og å.

I mellemtiden opfordrer styrelsen brugerne til at oprette en helt ny brugerprofil, hvor de danske bogstaver ikke indgår. Samtidig opfordrer styrelsen stadig brugerne til at udvise tålmodighed med det overbelastede system, og forsøge igen, hvis det ikke lykkes at vedhæfte filer første gang.

Tidligere på dagen rapporterede brugere om problemer med ansøgninger, hvis den benyttede computer ikke havde nyeste version af Flash installeret. Samtidig er der tvivl om, hvorvidt brugere som benytter internetbrowseren Firefox er i stand til at benytte tjenesten til ansøgning om puljemidler.

Det har ikke endnu ikke været muligt at få en kommentar fra Erhvervs- og Byggestyrelsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere