Omada: 2009 kommer til at slå alle rekorder

Krise eller ej. SAP-huset Omada forventer, at 2009 bliver året, hvor alle hidtidige omsætnings- og indtjeningsrekorder bliver slået.

SAP- og Microsofthuset Omada blæser på analytikernes advarsler og annoncerer, at 2009 bliver et rekordår.

"I 2009 forventer jeg, at vi laver det bedste resultat nogensinde, og det gælder både væksten i omsætning og i overskud," siger Morten Boel Sigurdsson, administrerende direktør og medstifter af Omada.

Så sent som i oktober sidste år var analysehuset IDC Nordic ellers ude med følgende advarsel til leverandører af specialudviklet software.

"Sidste år voksede salget af 'custom development applications' med seks procent, men i år forventer vi, at væksten falder til mellem tre og fire procent, og til næste år (altså 2009, red.) bliver markedet helt fladt uden nogen vækst overhovedet,"

Først gør det ondt
Sidste år måtte Omada også se sit overskud skrumpe med et par millioner på trods af en stigende omsætning.

Det er et paradoks, som direktøren forklarer således:

"Selv om vi er vokset på omsætningen, så har vi investeret rigtig meget i nye produkter, og de investeringer er både forklaringen på nedgangen i 2008 og grunden til, at vi har så store forventninger til 2009," lyder det.

En afgørende faktor for Omadas succes er ifølge direktøren, at selskabet både er et konsulenthus og et produkthus.

"Det betyder, at vi kan tilbyde kunderne en fuld rådgivningspakke, og vores erfaringer hjemmefra kan vi bære videre til udlandet," siger Morten Boel Sigurdsson.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
ED A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Bredbåndspuljen lukker for ansøgninger til midnat: Her er alt du skal vide om bredbåndspuljen på 98,5 millioner kroner
Det er ved at være sidste chance, hvis du skal have del i statens 98,5 millioner kroner, der er øremærket til at sikre lynhurtigt bredbånd landets udkantsområder. Computerworld giver dig her den fulde guide til, hvordan du søger, og hvor stor bredbåndspuljens virkning har været indtil videre.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Vælg den rigtige løsning til produktion af forretningsdokumenter
ERP-løsninger er fremragende til at give overblik og holde rede på forretningskritiske data – men omvendt notorisk ufleksible og svære at anvende til udformning og tilpasning af rapporter og forretningsdokumenter. I denne hvidbog kan du læse en grundig gennemgang af fordele og ulemper ved de tre dominerende løsninger på markedet, der bygger bro mellem ERP og dokumenthåndtering.