Tirsdagens aviser om it

Freeway hårdt presset af Facebook. It-service styrer uden om konkurser. Hackerne fortsætter ufortrødent. ITEK: Samfundet skal investere mere i it.

Freeway hårdt presset af Facebook
Ejerne af Dating.dk og Arto.dk er hårdt presset af Facebook. Tre af selskabets mest populære hjemmesider har tabt en markant andel af brugere. Frasalg af flere sites er en mulighed, siger medstifter og administrerende direktør, Morten Wagner. Freeway-ejerne er tidligere blevet tilbudt 600 millioner for selskabet, men takkede nej. (Berlingske Tidende)

It-service styrer uden om konkurser
De danske it-service-virksomheder oplever en mindre stigning i antallet af konkurser, end de øvrige brancher i dansk erhvervsliv. På to år er antallet af konkurser i danske virksomheder steget med 150 procent, fra 946 til 2.368. For it-servicevirksomheder er stigningen 50 procent, fra 56 til 84. (Erhvervsbladet)

Hackerne fortsætter ufortrødent
Kriminelle på nettet vil forsøge at narre adgangskoder fra folk, når adgangskoder fra et nøglekort afløser den digitale signatur, advarer sikkerhedsekspert Ulf Munkdal fra FortConsult. Antallet af forsøg på at hacke bankkunder konto har været støt stigende siden 2006. Sidste år kostede det bankerne 6,5 millioner kroner i erstatning til kunder, der er blevet lænset af hackere. (Dagbladet Børsen)

ITEK: Samfundet skal investere mere i it
Det offentlige skal være lokomotiv for bredbåndsudviklingen ved at efterspørge avancerede løsninger inden for sundhed, uddannelse, trafik og energi. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvor langt danskerne kan komme mod at skabe et bedre og rigere digitalt Danmark, mener Danske Industris ITEK, og opfordrer regeringen til at investere i blandt andet det intelligente elnet. (Dagbladet Børsen)
IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.