Microsofts Sales Lead for Dynamics CRM i Vesteuropa Bjørn Eilertsen, og Anders K. Hansen fra e-conomic (th.) er glade for samarbejdet. Foto: Torben Klint

Dansk SaaS-pioner samarbejder med Microsoft

Integration med Microsofts Dynamics CRM skal løfte danske e-conomic ud i Europa. Forventning om stor vækst i SaaS.

Danske e-conomic håber, at selskabets webbaserede regnskabsprogram kan få ekstra luft under vingerne på det europæiske marked ved at læne sig op af det verdenskendte Microsoft-brand.

Forrige år startede den europæiske ekspansion og nu skal en integrationskomponent, der gør det muligt at udveksle data med Microsofts Dynamics CRM-system, hjælpe yderligere med ekspansionen.

Anders K. Hansen, underdirektør med ansvar for partnere hos e-conomic, lægger ikke skjul på, at integrationen blandt andet skal bruges til at åbne døre på det europæiske marked.

Integration og markedsføring
"Vi håber selvfølgelig at få nogle fælles kunder, men vi ser integrationen som et markedsføringsværktøj som kan få os indenfor hos blandt andet en række Microsoft-hostingselskaber rundt omkring i Europa. Samarbejdet med Microsoft skal være med til at hæve vores profil.

Kendskabet til vores løsning er ganske stort på hjemmemarkedet i Danmark, mens vi står anderledes uden for landets grænser. Integrationen med Microsoft vil give et øget kendskab via den kanal der er derude og som vi kan drage fordel af," forklarer Anders K. Hansen.

E-conomic har allerede en række integrationskomponenter og Microsoft-integrationen er blot seneste skud på stammen.

"Integrationen til Dynamics CRM er ikke den første integration. Vi har integration til SugarCRM, ChannelCRM og SuperOffice og andre. Men efterhånden som Microsoft satser mere og mere på den hostede kanal bliver det mere og mere relevant for os med et samarbejde," siger Anders K. Hansen.

Microsoft oplever stor SaaS-vækst
Hos Microsoft er Bjørn Eilertsen, Sales Lead for Dynamics CRM i Vesteuropa, glad for integrationen med e-conomic og ser det som et naturligt led i Microsofts strategi om software plus services.

"Tiderne skifter. Kunderne er mere interesserede i online-løsninger end de har været tidligere. Det er noget vi har talt om i årevis og nu er vi så kommet til markedet med vores Dynamcis CRM-løsning som en online-løsning," siger Bjørn Ejlertsen, der kan berette om en hidtidig vækst på 250 procent indenfor området for online CRM.

Her skal man selvfølgelig huske, at når man starter med et lille udgangspunkt, så er det nemt at få voldsomme væksttal.

"Vi ser en utrolig vækst på online-løsninger. Vi har en 250 procent vækst, men det er selvfølgelig fra en noget mindre mængde end hvad de traditionelle CRM-løsninger har. Vi planlægger med den dobbelte vækst til næste år," siger Bjørn Ejlertsen.

Der er dog forskel på udbredelsen af online CRM i de enkelte lande.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
TDC trak sig fra fiberudrulning og smækkede med døren i Slagelse Kommune: Nu graver TDC igen i kommunen
Efter flere måneders stridigheder mellem TDC og Slagelse Kommune valgte teleselskabet af afblæse fiberudrulningen i byen. Nu viser det sig, at Danmarks største teleselskab igen graver fibernet ned i kommunen.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.