Microsofts Sales Lead for Dynamics CRM i Vesteuropa Bjørn Eilertsen, og Anders K. Hansen fra e-conomic (th.) er glade for samarbejdet. Foto: Torben Klint

Dansk SaaS-pioner samarbejder med Microsoft

Integration med Microsofts Dynamics CRM skal løfte danske e-conomic ud i Europa. Forventning om stor vækst i SaaS.

Danske e-conomic håber, at selskabets webbaserede regnskabsprogram kan få ekstra luft under vingerne på det europæiske marked ved at læne sig op af det verdenskendte Microsoft-brand.

Forrige år startede den europæiske ekspansion og nu skal en integrationskomponent, der gør det muligt at udveksle data med Microsofts Dynamics CRM-system, hjælpe yderligere med ekspansionen.

Anders K. Hansen, underdirektør med ansvar for partnere hos e-conomic, lægger ikke skjul på, at integrationen blandt andet skal bruges til at åbne døre på det europæiske marked.

Integration og markedsføring
"Vi håber selvfølgelig at få nogle fælles kunder, men vi ser integrationen som et markedsføringsværktøj som kan få os indenfor hos blandt andet en række Microsoft-hostingselskaber rundt omkring i Europa. Samarbejdet med Microsoft skal være med til at hæve vores profil.

Kendskabet til vores løsning er ganske stort på hjemmemarkedet i Danmark, mens vi står anderledes uden for landets grænser. Integrationen med Microsoft vil give et øget kendskab via den kanal der er derude og som vi kan drage fordel af," forklarer Anders K. Hansen.

E-conomic har allerede en række integrationskomponenter og Microsoft-integrationen er blot seneste skud på stammen.

"Integrationen til Dynamics CRM er ikke den første integration. Vi har integration til SugarCRM, ChannelCRM og SuperOffice og andre. Men efterhånden som Microsoft satser mere og mere på den hostede kanal bliver det mere og mere relevant for os med et samarbejde," siger Anders K. Hansen.

Microsoft oplever stor SaaS-vækst
Hos Microsoft er Bjørn Eilertsen, Sales Lead for Dynamics CRM i Vesteuropa, glad for integrationen med e-conomic og ser det som et naturligt led i Microsofts strategi om software plus services.

"Tiderne skifter. Kunderne er mere interesserede i online-løsninger end de har været tidligere. Det er noget vi har talt om i årevis og nu er vi så kommet til markedet med vores Dynamcis CRM-løsning som en online-løsning," siger Bjørn Ejlertsen, der kan berette om en hidtidig vækst på 250 procent indenfor området for online CRM.

Her skal man selvfølgelig huske, at når man starter med et lille udgangspunkt, så er det nemt at få voldsomme væksttal.

"Vi ser en utrolig vækst på online-løsninger. Vi har en 250 procent vækst, men det er selvfølgelig fra en noget mindre mængde end hvad de traditionelle CRM-løsninger har. Vi planlægger med den dobbelte vækst til næste år," siger Bjørn Ejlertsen.

Der er dog forskel på udbredelsen af online CRM i de enkelte lande.

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
ED-Data A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
SKI stadfæster afgørelse: Atea må fortsat deltage i offentlige udbud
I 2018 fik Atea lov til at byde med på offentlige udbud trods den store bestikkelsessag. Nu fastholder SKI og Økonomistyrelsen den afgørelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.