Sitecore vokser på tre strategiske mål

Softwarehuset Sitecore tænker globalt på tre områder. Målet for i år er en vækst, der klart overhaler it-branchens forventede 15 procent.

Sitecore, der leverer løsninger til administration af web-sider (CMS), øgede omsætningen med 85 procent i regnskabsåret 2007/08 set i forhold til 2006/07. Ifølge direktør Michael Seifert ligger der tre strategiske valg til grund for den medvind, selskabet oplever.

For det første er Sitecore en ren softwarevirksomhed og tilbyder dermed ikke konsulentydelser. For det andet har der været et teknologisk valg af .NET som platform, og for det tredje har Sitecore altid "tænkt globalt".

"Mange CMS-leverandører tilbyder selv hele konsulentdelen med implementering af løsninger og henter størstedelen af omsætningen her. Vores kanalstrategi er at overlade implementeringen til vores 300 partnere på verdensplan," udtaler Michael Seifert i en pressemeddelelse.

Især salg af licenser
Softwarelicenser står for langt størstedelen af virksomhedens omsætning, og Sitecore kommer ifølge en pressemeddelelse med dette regnskab op blandt de største leverandører af web content management-systemer (CMS).

På verdensplan har Sitecore-selskaberne haft en omsætning på 90 millioner kroner, og virksomheden har i dag 120 medarbejdere.

Vejen mod at blive mere end bare bemærket på verdensmarkedet for CMS-løsninger er gået via Nordamerika. Sitecores afdelinger i USA og Canada står for 50 procent af selskabets omsætning på verdensplan i 2007/08-regnskabet. USA er det første land uden for Danmark, hvor Sitecore har åbnet kontor, og efter USA kom Storbritannien, Australien, Holland og Sverige til.

Mere end 15 procent
Sitecore forventer fortsat vækst det kommende år på trods af den udbredte finansielle krise.

"Sitecore har et solidt økonomisk fundament og en international bredde. Vi forventer derfor at vokse langt mere end de 15 procent, som Gartner har forudset som branchens samlede vækst det næste år," udtaler Michael Seifert.

På kundelisten tæller Sitecore internationalt en række Fortune 500-selskaber, herunder Microsoft og Siemens, mens de hjemlige kunder omfatter Jobzonen, Københavns Kommune og Aller.

Inden for det offentlige bygger en stribe hjemmesider også på Sitecores CMS-system. Hjemmesider, som tidligere har vundet i konkurrencer som Bedst til Nettet og Bedst på Nettet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.