Artikel top billede

"Vores klare ambition er at styrke DIS's position på markedet i 2009," siger Lasse Morell, administrerende direktør, Dansk Internet Selskab, DIS.

Webhus skyder konkurrentvurdering ned

Dansk Internet Selskab markedsfører sig selv som et 'full service webhus' og skyder dermed konkurrenten Valtechs vurdering af firmaet ned som fejlagtig.

Mens finanskrisen river og rusker, fordoblede Dansk Internet Selskab overskuddet sidste år, og markedsfører nu sig selv som et 'full service webhus'.

Kreative satsninger og nye kunder er en del af forklaringen på, at Dansk Internet Selskab kom ud af 2008 med et "meget tilfredsstillende resultat". Året viser en omsætning på knap 40 millioner og en fordobling af overskudsgraden fra 6,9 til 13,6 procent.

"Vi har formået at udbygge vores position - ikke mindst på grund af vores store kreative satsninger og en kontinuerlig tilgang af danske og internationale kunder," udtaler Lasse Morell, administrerende direktør, DIS, i en pressemeddelelse.

Samler de kreative kræfter

De kreative satsninger, der tales om, er for eksempel, at DIS's kreative kræfter er blevet samlet i en selvstændig Kreativ Unit, der er blevet udvidet med en Rich Media- og en Analyseafdeling.

"Mange i branchen opfatter nok stadig DIS som primært en teknisk leverandør. Denne opfattelse ligger langt fra virkeligheden. DIS er i dag et 'full service' webhus med stærke kompetencer inden for både webteknologi, kommunikation og design," udtaler Lasse Morell.

Direktørens udtalelse kommer i kølvandet på sidste uges artikel om Valtech, hvor Valtech-direktør Carsten Brogaard Jensen siger om konkurrenterne:

"Alle de andre konkurrenter, som for eksempel Dansk Internetselskab eller Proactive, fokuserer enten på det kommunikationsmæssige i løsningerne eller den tekniske ekspertise eller en kombination af de to, mens kun Creuna og Valtech leverer en samlet digital løsning."

Sådan hænger virkeligheden altså ikke sammen længere, mener DIS, fordi selskabet i dag leverer "løsninger, der understøtter kundens kerneforretning, hvad angår strategi, kommunikation og design."

En gammel svensk ørefigen

Dansk Internet Selskab så dagens lys som en selvstændig virksomhed tilbage i 2006, da selskabet blev købt ud af Schultz-koncernen.

Med hensyn til indeværende regnskabsår siger DIS-direktøren:

"Naturligvis mærker vi finanskrisen, men som firma har vi generelt en god økonomi og ikke mindst en god likviditet, hvilket giver os et solidt fundament i en usikker tid," udtaler Lasse Morell, der forventer et 2009-resultat på "niveau med 2008".

Selskabet er med andre ord kommet sig fuldstændig over den ørefigen på en halv million kroner, som en fejlslagen satsning på det svenske marked kostede DIS i 2007.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?