TDC lukker 70.000 danske websider

Det er ikke længere muligt at oprette eller have en hjemmeside hos TDC. 1. oktober bliver alle serverne, der har kørt hjemmesiderne, lukket ned.

TDC lukker for knap 70.000 kunders websider.

Telegiganten flytter nemlig hele sin hjemmeside-tjeneste over til selskabet 123hjemmeside.

Som et plaster på såret overfor de TDC-bredbåndskunder, der har aktive websider tilbyder TDC 12 måneders gratis abonnement hos den nye samarbejdspartner, der ellers tager 499 kroner for den service.

Der er løbet meget vand i åen
TDC begrunder lukningen med følgende:

"Der er løbet meget vand i åen, siden TDC for over ti år siden som nogle af de første begyndte at tilbyde sine kunder mulighed for at oprette deres egen hjemmeside. Løsningen er desværre ikke længere fremtidssikret, da TDC ikke længere har mulighed for at udvikle på tjenesten. Endvidere er løsningen ikke længere driftssikker," skriver TDC på sin webside, der dog ikke er omfattet af lukningen.

"Vi kan ikke acceptere at tilbyde en tjeneste, som i værste tilfælde kan medføre, at vores kunder mister adgangen til deres hjemmeside. Vi har derfor besluttet helt at lukke tjenesten, da det ikke har været muligt i tilfredsstillende omfang at videreudvikle på den," siger René Brøchner, produktdirektør i TDC Privat

"For at hjælpe vores kunder videre, har vi lavet en aftale med 123hjemmeside.dk, som vi mener er både sikker, professionel og simpel at bruge. Samtidig har vi valgt at tilbyde kunderne gratis abonnement de første 12 måneder som kompensation for besværet med at flytte deres hjemmeside."

De TDC-bredbåndskunder, der i dag benytter TDC's hjemmeside-tjeneste, får direkte besked om, hvad de skal gøre, når serverne bliver lukket ned, fortæller firmaet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Premium
KMD kan nærme sig halvering af medarbejderstaben i Danmark på få år: Så mange ansatte har selskabet sagt farvel til
For fem år siden var KMD det største danske it-selskab, men over årene er medarbejderstaben i Danmark faldet dramatisk. Ifølge en lækket PowerPoint fortsætter tendensen i 2021. Se den voldsomme nedgang i antallet af ansatte hos KMD her.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.