Foto: Hartmann Schmidt

TDC skrotter 70.000 kunders web-design

Mange tusinder TDC-kunder kan ikke flytte deres eksisterende web-side til ny TDC-samarbejdspartner, når TDC slukker for deres hjemmesider.

TDC har valgt at lukke web-tjenesten for private brugere.

Serverne bliver slukket 1. oktober.

TDC tilbyder dog, at brugerne kan overflytte deres web-sider til firmaets nye samarbejdspartner, der hedder 123hjemmeside.

Der er bare lige den detalje, at 123hjemmeside kræver, at brugerne anvender firmaets skabeloner til at bygge web-sider.

Det betyder i praksis, at alle TDC's kunder ikke kan anvende deres eksisterende web-design, men er tvunget til at skabe siderne igen helt fra bunden.

TDC: Det er en manuel proces
Alle, der ønsker at overgå fra TDC til 123hjemmeside, skal således begynde helt forfra med web-siden, som skal bygges med 123hjemmesides værktøjer.

"Vores kunder kan ikke overføre web-siderne direkte til 123hjemmeside," erkender Jesper Lykke Wacherhausen, direktør, TDC Online.

"Hvis man har HTML med indhold liggende, skal man selv sørge for at hente det ned og flytte det over til en af de andre hosting-tjenester, der findes. Det er en manuel proces."

Hvorfor har TDC valgt en samarbejdspartner, der ikke gør det muligt, at overflytte web-siderne direkte?

"Det var det valg, der var mest oplagt for os, fordi mange af vores kunder gerne vil have en skabelonbaseret web-tjeneste. Det er en af Danmarks mest populære hjemmesidetjenester, og den er væsentlig bedre end det, vi har haft i de sidste 10 år," siger Jesper Lykke Wacherhausen.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Datadrevet forretning 2020: Sæt data på den strategiske dagsorden

Forretningspotentialet i data er enormt og vil på mange måder være den udløsende faktor mellem succes og fiasko for mange virksomheder i de kommende år. På denne konference gennemgår vi en række vinder-cases med virksomheder, der i både det små og store har indtænkt data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag.

11. december 2020 | Læs mere


Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.