Her er testernes dom over Google Wave

Google Wave er blevet kaldt e-mailens afløser, men selvom der er masser af lir i tjenesten, er betatesterne kun moderat begejstrede. Flere dødsdømmer ligefrem Google-projektet.

Da Google i foråret lancerede konceptet Google Wave var der mange der holdt vejret og gjorde store øjne.

Wave blev nemlig præsenteret som en fremtidens tjeneste for online-kommunikation.

"Vi lovede jer en overraskelse, og denne morgen vil Google overraske jer," lød det selvsikkert på Google I/O-konferencen, da selskabet løftede sløret for Wave.

Wave-konceptet går ud på at bringe medier som e-mail, instant messaging, social networking og wikier sammen i en ny form for kommunikation, såkaldte "waves."

500

Sådan ser kommunikationen ud i Wave.

Blandt de mere interessante features er, at man kan se, hvad andre skriver, mens de skriver det. Man kan også benytte drag-and-drop, så man for eksempel kan trække et billede direkte over til Google Wave, så ens kontakter kan se det enten live eller på et senere tidspunkt.

Forventningerne har selv sagt været store, for ikke nok med, at de mange brugere af Gmail og andre Google-tjenester verden over er spændte på, hvordan fremtiden i Google-land kommer til at se ud, rent teknologisk er Wave også lidt af et svendestykke. På papiret i hvert fald.

At det er de to danske brødre Jens og Lars Eilstrup Rasmussen, der har været hovedarkitekter i udviklingen af Wave, gør ikke projektet mindre interessant i et dansk perspektiv.

500

Jens (th.) og Lars har stået i spidsen for både Google Maps og Wave.

Open source-tjenesten, der er blevet til ved hjælp af den nye HTML 5-standard, har i nogen tid været tilgængelig for indviede udviklere, men den 1. oktober blev Wave gjort tilgængelig for 100.000 beta-testere på verdensplan.

Hvis du ikke er blandt dem, men gerne vil teste Wave, kan du skrive dig op her.

Allerede nu har mange af testerne gjort sig de første erfaringer med bruges af Wave og berettet om oplevelserne på diverse blogs og netmedier.

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Analytics, BI og big data: Få succes med de nye løsninger og teknologier

En række nye koncepter og teknologier vinder i disse år frem under kategorierne analytics, BI og big data. Det er et it-område i en rivende udvikling. Bliv klogere på de nye teknologier på denne konference.

24. april 2019 | Læs mere


Industri 4.0: IoT, data og den afgørende kobling til forretningen

På dette roundtable tager vi udgangspunkt i mulighederne inden for Industri 4.0, herunder Internet of Things i og uden for virksomheden samt de nye muligheder for ændrede kunderelationer. Rundbordsdiskussionen ledes af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og krydres med eksempler og erfaringer fra blandt andet Beijer Electronics. Undervejs vil der være rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer.

24. april 2019 | Læs mere


Digital Innovation Summit: Innovation og strategi - fra ide til forretning

I de bedste virksomheder er digitaliseringen og innovationen godt på vej til at flytte ud ad it-afdelingen og ind i hele virksomheden, hvor alle afdelinger tænker i nye processer og innovation. På Digital Innovation Summit kan du høre om konkrete projekter, værktøjer og metoder til at sat din digitale innovation og forretningsudvikling på skinner.

25. april 2019 | Læs mere


Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Ny undersøgelse blandt detail- og produktionsvirksomheder
En ny stor rapport viser, at 100% af de virksomheder i undersøgelsen, som ikke bruger EDI i dag, mener, at det vil være en fordel for deres forretning, hvis de benyttede EDI. Undersøgelsen er foretaget af Vanson Bourne på vegne af TrueCommerce, som er baseret på besvarelser fra 300 detail- og produktionsvirksomheder. Virksomheder inden for især detail og produktion oplever i dag et marked og en supply chain, som er i konstant udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til leveringstid, priser, produktudvalg, lagertilgængelighed, m.v., og der kommer hele tiden nye købskanaler til. Det kan være en udfordring for detail- og produktionsvirksomheder at holde sig på forkant med udviklingen, både når det drejer sig om at være til stede i de rette kanaler og - ikke mindst - den teknologi, som understøtter en mere effektiv supply chain. Hent hele rapporten helt gratis her.