It-firma hyret til at stå for statens rekruttering

For næsen af IBM, KMD og Multidata har virksomheden HR Manager ApS vundet ordren om at levere et rekrutterings-system til staten, der årligt ansætter 10.000 personer.

IBM, KMD og Multidata var blandt taberne, da staten i dag fandt sin leverandør af et nyt fælles rekrutterings-system.

17 leverandører søgte om at blive prækvalificeret i forbindelse med EU-udbuddet om "Statens eRekruttering". Fem blev prækvalificeret: HR Manager ApS, IBM A/S, KMD A/S, Multidata A/S og StepStone Solutions A/S. Men sejren løb HR Manager ApS med.

"Efter en grundig vurdering er vi nu sikre på, at vi
får den helt rigtige løsning. Med HR Manager får vi oveni købet også den bedste pris", siger Henrik Pinholt, der er
vicedirektør i Økonomistyrelsen, i en pressemeddelelse.

PA Consultning med på sidelinjen
PA Consulting Group A/S kan også glæde sig over ordren.

"Med PA Consulting Group A/S som vor implementeringspartner, er staten også sikret et veltilrettelagt og kvalificeret implementeringsforløb," siger direktør i HR Manager, Bjørn von Herbst, i samme meddelelse.

Blandt selskabets øvrige kunder er BaneDanmark.

Op mod 180 statsinstitutioner samt cirka 600 selvejende institutioner kan anvende den nye løsning i staten, hvor der årligt rekrutteres 10.000 medarbejdere. Systemet ventes klar for de første institutioner i 2010.

Af udbudsmaterialet fremgår det, at beløbsrammen er 25 til godt 44 millioner kroner.

Del af stor plan
Systemet er blot en lille brik i den stort anlagte it-revolution i staten.

Planen omfatter også oprettelsen af Statens It, fælles lønssystemer og et fælles rejseadministrationssystem.

Samlet var målet dengang, at man kunne spare 667 millioner kroner om året.

Siden er Statens It dog løbet ind i gevaldige problemer.

Men specifikt på personaleområdet med det blandt andet det nye system er forventningen årlige besparelser på 60 millioner kroner.
IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere


Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.