Artikel top billede

Cisco i mål: Overtager Tandberg med hud og hår

Cisco køber efter en storm-ombrust proces norske Tandberg.

Efter en hård kamp, der har trukket ud i meget længere tid end Cisco havde forventet, ser det nu ud til, at Cisco har fået brudt den magiske grænse på opkøb af 90 procent af aktierne i Tandberg.

Efter en pris-forhøjelse og flere forlængelser af den frist, som Tandberg-aktionærerne har haft til at acceptere tilbuddet fra Cisco, meddeler det amerikanske selskab, at det nu har overtaget 91,1 procent af aktiekapitalen i Tandberg.

Det er med andre ord et godt stykke over den magiske græsne på 90 procent, der gør det muligt for selskabet at tvangsindløse de sidste procent og derved overtage selskabet med hud og hår.

Forlænget og hævet

Cisco har forlænget sit tilbud på Tandberg tre gange. I sidste måned hævede selskabet desuden sit tilbud med 10 procent i et forsøg på at få de skeptiske Tandberg-aktionærer til at falde til patten.

Det skete, efter mere end 90 procent af aktionærerne sagde nej til Ciscos første tilbud.

Opkøbet af Tandberg katapulterer Tandberg op blandt de allerstørste selskaber i verden inden for udstyr til videokonferencer.

Cisco har i de seneste 16 år købt omkring 140 selskaber, men ingen af dem har voldt de samme udfordringer som opkøbet af Tandberg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere