Fredagens aviser om it

Direktør for Go Applicate fratræder, Dansk IBM-chef i lære om Web 2.0, IPad vil blive stor sællert, En ud af seks danskere piratkopiere, It-sikkerhedsarbejdsgruppe nedsat af Espersen

Direktør for Go Applicate fratræder
Børge Witthøft er nu tidligere administrerende drektør for den århusianske it-virksomhed, Go Applicate, efter blot to måneder på posten.
Go Applicate er en af de såkaldte gazelle-virksomheder, som bliver kåret af erhvervsbladet Dagbladet Børsen.
(Dagbladet Børsen)

Dansk IBM-chef i lære om Web 2.0
Den administrerende direktør i IBM Danmark, Lars Mikkelgaard-Jensen har nu fået en Web 2.0-mentor. Det er den 37-årige Chrstian Carlsson, der rådgiver topchefen i mulighederne i at anvende sociale medier.
(Dagbladet Børsen)

IPad vil blive stor sællert
Den nye iPad vil komme til at være en solid sællert, mener flere eksperter. Men det kommer til at være prisen, der afgører, om den nye gadget får indpas på det danske marked.

Det danske dagblad, Politiken, afviser samtidig, at være first-mover på udbredelsen af en digital udgave af avisen beregnet til iPad'en.

"Den (iPad'en) skal dog først have en vis udbredelse, før vi går i gang," siger Michael Arreboe, Politikens chef for digitale medier.
(Politiken)

En ud af seks danskere piratkopierer
En ud af seks danskere har prøvet at være pirat ifølge en undersøgelse fra kabel-leverandøren Yousee.

Ronnie Fridthjof, producent på den danske film 'Blå mænd', mener, at man skal stramme op på mulighederne for at straffe dem, der downloader ulovligt.
(Politiken)

It-sikkerhedsarbejdsgruppe nedsat af Espersen
Erhvervs- og økonomiminister Lene Espersen (K) har nedsat en arbejdsgruppe, der har til formål at fastsætte nogle it-sikkerhedsanbefalinger til regeringen.

Gruppen består af repræsentanter for erhvervsorganisationer og forsikringsbranchen og vil til maj komme med en række anbefalinger til regeringen om, hvad regeringen kan gøre for at sikre erhvervslivet mod it-kriminalitet.
(Morgenavisen Jyllands-Posten)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danske regioner vil fortsætte med patientjournal-løsning fra DXC Technology - men Systematic-brok kan tvinge dem til køb af helt andet system
De fem danske regioner frygter at blive tvunget til at købe et nyt patientjournal-system, selvom regionerne gerne vil fortsætte brugen af den nuværende løsning fra DXC Technology. Det kan blive konsekvensen, efter Systematic har brokket sig over, at regionerne vil forlænge systemets support- og vedligeholdesesaftale på ubestemt tid.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.