Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Microsoft klar med Windows Azure - gratister fjernes

Microsoft råder brugerne til at opgradere til betalte kommercielle abonnementer, før deres konti slettes.

Læs også: Her er Microsofts planer for skyen og Azure.

Computerworld News Service: Microsofts offentlige cloud computing-platform, Azure, er nu blevet gjort kommercielt tilgængelig i 21 lande.

Samtidig er også SQL Azure, der tilbyder cloud-baseret ralationel database-funktionalitet, tilgængelig.

Windows Azure tilbyder funktionalitet inden for både databeregning, storage, hosting og administration.

Microsoft løftede først sløret for Azure i oktober 2008.

Platformen har været begrænset tilgængelig i en såkaldt community technology preview-testfase. Og fra klokken 12 Greenwich Mean Time 2. februar begyndte Microsoft at kræve betaling for Azure, skriver holdet bag Azure på sin blog.

Tusindvis af kunder

"Siden januar 2010 er tusindvis af kunder blevet flyttet fra CTP til produktion-miljøet, og partnere såsom Digital, GXS, tradefacilitate og 3M er aktivt igang med at bygge og udrulle løsninger til Windows Azure-platformen. Fra i dag vil de sammen med alle vores partnere begynde at sælge deres løsninger til deres kunder, hvilket i sidste ende gør dem i stand til at nå nye markeder og forøge deres omsætning," står der på Azure-bloggen.

Kunder, som endnu ikke har opgraderet deres Windows Azure CTP-konti til betalte kommercielle abonnementer, får service slået fra og deres data på Windows Azure Storage bliver gjort read-only, så der kun er læserettigheder. Kunder af AQL Azure CTP, som endnu ikke har opgraderet, kan indtil videre fortsat bruge deres eksisterende databaser men kan ikke oprette nye.

SQL Azure CTP-konti, der endnu ikke er blevet opgraderede, vil fra 1. marts blive slettede. Windows Azure Storage CTP-konti, der ikke er blevet opgraderede, vil fra 1. april blive slettede.

Læs også: Her er Microsofts planer for skyen og Azure.

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere