Se hvad Sander og andre topfolk mener om Bonnerup

Se hvad tidligere videnskabsminister Helge Sander (V) og en række andre af it-danmarks topfolk siger om Erik Bonnerup.

Erik Bonnerup - der netop har modtaget den prestigefylde IT-Prisen 2010 - har mange kontakter i it-danmark.

Helge Sander (V), der var videnskabsminister indtil for nylig, valgte Erik Bonnerup til posten som formand for Højhastighedskomiteen sidste år.

Du kan se alle vinderne af IT-Prisen her.

"Der kom et hav af forslag, så snart jeg offentliggjorde, at jeg ville nedsætte komiteen. Den overvejende del af de foreslåede personer var meget teknisk funderede, og der lagde jeg vægt på, at det i højere grad skulle være en, der kunne trække på de personer, der har de faglige kompetencer, og som så kunne samle de mange synspunkter, og der blev jeg absolut ikke skuffet," fortæller Helge Sander i dag.

To af Højhastighedskomiteens medlemmer var også glade for, at Erik Bonnerup stod i spidsen for komiteen.

"Han er utrolig god til at lytte sig til, hvad der foregår i så stor en gruppe, hvem der er enige med hinanden, og hvor brudfladerne ligger. Han kan pege sig ind på, hvor kompromiserne og konklusionerne ligger, uden at det bliver tandløst. Det gode er, at det bliver kompromiser, som ikke nødvendigvis er den laveste fællesnævner, men som er konstruktive," siger Jane Eis Larsen, der er direktør i IT-Branchen.

Vicedirektør Kim Østrup fra IBM Danmark sad også med ved bordet i den 15 mand store komité, ligesom han også sad med i Bonnerup-udvalget 10 år tidligere.

"Hans baggrund både som departementschef og direktør i det private erhvervsliv gør, at han både forstår virksomheders behov og samtidigt har et skarpt blik for samfundsmæssige problemstillinger. kombineret med hans personlige egenskaber gør det ham eminent godt positioneret til at lede task-forces og udvalgsarbejde og skabe konsensus om anbefalinger vedrørende komplicerede politikområder," fortæller Kim Østrup.

Her er vinderen af Danmarks største it-pris 2010.

Se alle vinderne af IT-Prisen her.

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens kundeservice: Kom i gang med de bedste chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

22. september 2020 | Læs mere


RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
5 måder du kan beskytte og optimere det vigtige fjernarbejde på
Når arbejdspladsen bliver mere digital og medarbejderne arbejder mere hjemme stiger cybertruslen også. Derfor bliver din it-afdeling i fremtiden også målt på organisationens evne til at sikre fjernarbejde uden risiko for datatab eller gøre sig sårbar over for fjendtlige angreb. I dette whitepaper fortæller vi derfor om 5 måder, du kan beskytte og optimere dine medarbejderes fjernarbejde på.