Artikel top billede

Nu rykker Yahoo på sociale medier

Et værktøj til at opdatere din Facebook-status skal bringe Yahoo Mail ind i de sociale mediers tidsalder. Og det er kun en lille smagsprøve på, hvad der venter Yahoos brugere.

Computerworld News Service: Som en del af den igangværende indsats for at tilbyde flere tjenester gør Yahoo det nu muligt for sine brugere at opdatere deres statusbeskeder på Facebook direkte fra Yahoo Mail.

Yahoo begyndte at udrulle den nye funktion mandag aften i de fleste engelsksprogede lande heriblandt USA, Storbritannien, Australien, New Zealand og Canada. Funktionen vil begynde at blive tilgængelig i andre lande fra 26. april, oplyser en talskvinde.

For at benytte funktionen er man nødt til først at forbinde sin Yahoo-konto med sin Facebook-konto. Det gør man ved at klikke på "tilføj til Facebook" i status-sektionen af sin Yahoo Mail og derefter logge ind med sine loginoplysninger til Facebook.

Når kontoerne er forbundne kan man som bruger skrive en besked i et statusfelt i Yahoo Mail og derefter vælge at offentliggøre den på Facebook, på Yahoo eller begge steder. Hvis man vælger at offentliggøre sin besked på Yahoo, bliver statusbeskeden vist på ens kontaktpersoners nyhedsside i Yahoo Mail.

Integrationen betyder også, at brugerens profilbillede fra Facebook vises i e-mails. Når man som modtager klikker på afsenderens profilbillede, sendes man ind på afsenderens Facebook-profil.

Yahoo skriver i et blogindlæg, at integrationen med Facebook kun er en smagsprøve på, hvad virksomheden har planer om at tilføje Yahoo Mail. I sidste måned blev det muligt at importere sine Facebook-venners e-mailadresser til sine Yahoo-kontaktpersoner.

Disse ændringer introduceres ved hjælp af Facebook Connect.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere