Artikel top billede

KMD vil opkøbe virksomheder for milliarder

KMD gør sig klar til at købe virksomheder for milliarder af kroner.

Godt et år efter, at KL solgte KMD til kapitalfonden EQT, erklærer selskabet sig klar til ekspansion i Norge og Sverige, skriver Børsen.

KMD er således begyndt at lede efter mulige opkøbsemner i de skandinaviske lande. Målet er at tilkøbe flere milliarder kroner i omsætning.

"Vi kigger efter springbræt i Norge og Sverige, og det skal ske via opkøb. Vi leder typisk efter virksomheder med en omsætnning på mindst et trecifret millionbeløb," siger KMD's administrerende direktør, Lars Monrad-Gylling, til Børsen.

Han siger, at hans 'ønskescenarie' er, at KMD om fem år har købt virksomheder i Norge og Sverige og at selskabet på dette tidspunkt har en milliardomsætning uden for Danmark.

Ifølge Lars Monrad-Gylling har KMD rigeligt med penge til at købe op for. Det skyldes, at KMD blev begrænset belånt, da EQT købte selskabet.

"I den rigtige handel er fundingen ikke et problem," siger Lars Monrad-Gylling til Børsen.

Hans udmelding kommer samtidig med, at tidligere statsminister, Poul Nyrup Rasmussen (S) beskylder EQT for at malke kommunerns i forvejen slunkne pengekasser. Det kan du læse mere om her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere