Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Joe Tucci, der er direktør i EMC, forklarede de fremmødte ved EMC World, hvorfor der er store fordele ved en privat sky. (Foto: Brian Smith / Brian Smith)

Sådan vil EMC hjælpe dig på vej til den private sky

EMC slår på tromme for private skyer, og en helt ny produktlinje, der skal hjælpe kunderne med at tage springet. Læs mere om virksomhedens visioner her.

Boston: EMC sidder tungt på det traditionelle storage-marked, hvor de ligger foran de store konkurrenter fra IBM, Symantec, Netapp og HP, men det er nye tider, og i fremtiden vil kampen stå i det voksende marked for cloud computing.

EMC ser den private sky som første skridt på vejen og har dedikeret dette års EMC World-konference til rejsen mod den private sky.

Jospeh M. Tucci, i daglig tale Joe Tucci, har siden 2006 været formand for EMC bestyrelse og direktør i koncernen siden 2001.

Mandag skød han EMC World i gang med et oplæg, der skulle fortælle de mere end 5.700 kunder og partnere, der deltager i konferencen, hvorfor den private sky er en god idé, og hvorfor EMC er den helt rigtige virksomhed til at hjælpe med at tage skridtet.

Joe Tucci henviser blandt andet til en ny IDC-undersøgelse, der viser, at mængden af digital information i 2020 vil være 44 gange så stor som i 2010.

"Datamængderne bliver større og større, samtidig bliver it-budgetterne mindre og mindre. Vi har brug for at se på det her på en ny måde. Infrastrukturen er for kompleks og dyr. Skyen er den nye tilgang til storage, som kan hjælpe jer med det," siger Joe Tucci foran de mange fremmødte.

Det nye kort i ærmet

Ud over store visioner for området kunne EMC også præsentere en ny produktlinje, der skal være med til at hjælpe kunderne med at virtualisere deres storage.

Pat Gelsinger, der er i front for afdelingen for informations-infrastruktur, præsenterede EMC's nyhed, som de kalder VPlex. VPlex er designet til at give virksomheder mulighed for at gøre flere storage-enheder i en virksomhed til en samlet ressource, og samtidig muliggøre det over store afstande.

På nuværende tidspunkt er de klar med produkterne VPlex Local og Metro, som er første skridt på vejen til at kunne flytte store mængder data overalt i verdenen uden ventetid og begrænsninger i båndbredden, som det hidtil har været problemet.

Local vil gøre det muligt for virksomheden at flytte store mængder af lagring indenfor et datacenter, mens Metro gør det samme muligt mellem to datacentre med en afstand på op til 100 km. På den måde kan man gøre to datacentre til én samlet lagrings-ressource.

Samtidig vil man i 2011 præsentere VPlex geo og global, der skal gøre det muligt at samkøre lagring dels mellem kontinenter og dels over hele verdenen.

En af fordelene ved VPlex, som blevet fremhævet igen og igen, er, at det ikke bare virker med EMC's egne produkter, men også med konkurrenternes. På den måde kan virksomheder få gavn af VPlex, selvom de har infrastruktur fra flere forskellige leverandører.

"I dag kan virksomhederne flytte enorme server-ressourcer, men de kan ikke bevæge terabytes af lagrede data. Med VPlex har vi nu skabt et virkelig dynamisk datacenter," siger Pat Gelsinger ved præsentationen.

Nu vil tiden så vise, om VPlex er det produkt, der kan skabe de fordele ved en privat sky, som Joe Tucci præsenterede.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere