Ny it-sponsor kan være på vej til Riis' cykeldrenge

Der er hårdnakkede rygter om, at Team Saxo Bank har fået en ny stor it-sponsor op under sadlen.

Rygterne svirrer i øjeblikket om en ny fast sponsor til det danske cyklehold Team Saxo Bank.

Ifølge Politiken er der en ny storaftale på plads med it-firmaet SunGard, der allerede indgår i sponsor-teamet, dog med en knap så dominerende andel og med reklameplads på rytternes baller.

Forhandlingerne mellem Danmarks hidtil eneste tour-vinder og software-huset skulle være så langt, at der inden på søndag kan offentliggøres en konkret sponsoraftale mellem parterne, skriver politiken.

Ifølge sporten.dk, var SunGards direktion da også med på en kigger til løbene Flandern Rundt og Paris-Roubaix, hvor Fabian Cancellara vandt med fantastisk flot kørsel.

Den nuværende sponsor, Saxo Bank, har meddelt, at det vil trække sig ud af samarbejdet inden årets udgang. Riis' akutte behov for en afløser kan, hvis rygterne taler sandt, nu være sluttet.

Flere it-sponsorrater
Bjarne Riis har tidligere haft it-selskaber på sponsorlisten.

Cykelholdet har således lagt ryg til navnet Tiscali, Memory Card Technology, EDS, CSC og haft en kortvarig, om end knap så lykkelig, flirt med IT Factory.

Team Saxo Banks sportsdirektør Bobby Julich har for nylig luftet overfor cyclingnews.com, at der skal omkring 70 millioner kroner på bordet, for at få sit navn øverst på trøjen.

Trey Greenwood, administrerende direktør i Riis Cycling, afviser dog rygterne overfor sporten.dk.

Holdets cykelatleter imponerer i øjeblikket med gode resultater, blandt andet sejrede Chris Anker Sørensen på gårsdagens bjergetape i Italien Rundt.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Optimer din forretning med Microsofts splinternye Dynamics 365 Business Central

Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer indeholder med blandt andet Microsoft Dynamics 365 Business Central enorme muligheder for at høste værdi af virksomhedens komplekse it-miljø ved øget indsigt, optimering af processer og drift og automatisering. Kom og hør hvordan du høster størst værdi med Microsoft nye, sammenhængende administrations-system ved at optimerer virksomheden mange steder.

28. marts 2019 | Læs mere


Premium
Midt i spionage-rygter og mediestorm: Computerworld besøger Huawei i Kina - tag med på besøg hos det måske mest omstridte tech-firma lige nu
Reportage, Shenzhen: “Exacting, rigorous, tests drive learning, all for real battles.” Computerworld er taget på besøg i det gigantiske hovedkvarter for verdens måske mest omtalte tech-selskab lige nu
Computerworld
Nvidias nyeste GTX 1660 kort beviser, at det igen er blevet interessant at købe grafikkort
Nvidia giver gamere i mainstream-segmentet et stærkt kort til en rimelig pris.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Markedsanalyse: Sådan forbedrer EDI din samhandel
I en markedsundersøgelse fra august 2018 blev 300 retailers og producenter spurgt til, hvordan EDI og supply chain-teknologi hjælper dem med at forbedre deres samhandel. Det er ikke nogen hemmelighed, at konkurrenceforholdene er blevet skærpet i det seneste årti, og specielt priserne er udsat for øget pres. Dette betyder, at virksomheder hele tiden skal arbejde for at implementere mere effektive handelsprocesser. Heldigvis er der stadig forretningsområder, som er nemme at strømline ved hjælp af intelligente outsourcede løsninger. Ét af disse er den elektroniske udveksling af ordrer og fakturaer (EDI). I dette whitepaper kigger vi nærmere på de fem vigtigste områder, hvor EDI ifølge de 300 respondenter spiller en stor rolle i at forbedre virksomhedernes samhandel.