Jubii-salg gav over 300 millioner

Salget af Jubii til Lycos gav de danske ejere 300 millioner kroner. Ingen utilfredshed i kredsen om Jubii trods halvering af gevinsten.

Af Søren Lauridsen, Computerworld Online

Efterårets salg af Jubii har givet god grund til jubel hos portalens ejere. Salget indbragte de danske ejere mere end 300 millioner kroner målt i dagens aktiekurser. Det skriver Børsen. Lycos købte den danske portal i september som led i en handel med svenske Spray.

Og selv om aktierne i Lycos siden handlen er blevet halveret i værdi, brokker Martin Thorborg - der er Jubiis marketingdirektør og en af de tre stiftere - sig bestemt ikke.

- Selv om aktierne er det halve værd i dag, har vi stadig gjort en god handel. Det er stadig forbandet mange penge for et par unge fyre som os. Personligt er jeg gået fra at være tre-cifret millionær til at være to-cifret millionær, siger Thorborg til Børsen. Han ejede på salgstidspunktet ligesom de to øvrige grundlæggere en sjettedel af Jubii.

Hans aktier er dermed mindst 50 millioner kroner værd - og den nuværende værdi af salget altså mindst 300 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere