Simcorp: Ordre åbner nyt marked i Schweiz

Danske Simcorp har fået en vigtig ordre i Schweiz. En stor kapitalforvalter har valgt at implementere Simcorps TMS2000 software. Ordren udgør ikke under 14 millioner kroner, men får ikke Simcorp til at hæve forventningerne til 2002.

Simcorp har fået en vigtig ordre på levering af deres system til kapitalforvaltning, TMS2000.

Køber er en større schweizisk kapitalforvaltningsvirksomhed, hvis navn endnu ikke er offentliggjort. Af Simcorps fondsbørsmeddelelse fremgår det dog, at der er tale om en stor virksomhed, der samlet forvalter over 40 milliarder schweizer franc (201 milliarder kroner).

Det er første gang, Simcorp sælger til en kapitalforvalter i Schweiz, og selskabet vurderer selv, at de nu har åbnet en dør til et vigtigt nyt marked.

- Vi tror bestemt, at denne kunde er med til at positionere os i et nyt segment. Det er vigtigt at ligge mærke til, at det er en kapitalforvalter, vi sælger til, siger Thomas Enfeldt, Investor Relations i Simcorp til Computerworld Online.

Simcorp har i forvejen en fod indenfor på forsikringsmarkedet med en ordre til ulykkesforsikringsselskabet SUVA.

Ikke under 14 millioner

Den nøjagtige størrelse af ordren er ikke offentligt tilgængelig. Men Simcorp har en politik om kun at meddele om ordrer, hvor salget af licenser alene udgør to millioner euro (14,9 millioner kroner).

Den nye aftale indgår i Simcorps forventninger til ordretilgangen, og selskabet ændrer derfor ikke på forventningerne til 2002. Den samlede omsætning forventes at blive på mellem 550 og 600 millioner kroner samt en primær drift (EBIT) på mellem 55 og 80 millioner kroner.

Salget af licenser til det integrerede investeringssystem TMS2000 står i dag for 85 procent af omsætningen i Simcorp.

Følg Simcorp på Fondsbørsen her



Vil du vide mere om Simcorp?

NewsScanner overvåger 300+ medier

Prøv gratis i 30 dage.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere