Palle Asger Sperling Broe

Operations Analyst hos Uber Technologies i London

E-Mail

pallebroe@gmail.com

Linkedin

Se Palle Asger Sperling's LinkedIn profil

Siden mit studieophold I Singapore og mit internship hos Nova Founders i Malaysia har jeg været bidt af at rejse og arbejde i lande med andre kulturer. Jeg lever for i øjeblikket drømmen i London på 10kvm, hvor jeg er en del af et team hos Uber der knokler for at forbedre brugeoplevelsen for Uber brugere.

Der er ikke rigtig nogen rød tråd i min hidtidige karriere udover, at jeg altid søger at arbejde med de bedste/smarteste mennesker jeg har kunnet komme til.

Jeg har en Bachelor fra Ha(kom) og en Cand. Merc. I international Business fra CBS samt erhvervserfaring indenfor salg, projektarbejde hos Novo Nordisk og et studiejob hos PA Consulting. 

Ved siden af jobbet
Jeg går og bakser på at launche en jobportal for universitetsstuderende, ellers fodrer jeg egern i hyde park og går på pubs i weekenden og ser fodbold.

Jeg bruger en del tid i forskellige internationale startup-miljøer, og tænker over, hvor den næste disruptive teknologi kommer fra ...
1 artikler på Computerworld

Palle Asger Sperling Broe

10

I Uber fokuserer vi på produktet i stedet for kritikken

Klumme: Uber er en af disruptionbølgens fremmeste og mest omdiskuterede virksomheder. Kritik og sagsanlæg står i kø, men internt hos Uber fylder det ikke meget.

4. december 2015 kl. 09.03 | læs »