Jørgen Lavesen

Direktør i Winfinans ApS

E-Mail

jl@winfinans.dk

Jørgen Lavesen er uddannet arkitekt i 1976, og udviklede i denne egenskab applikationer til beregning af energiforbrug ved passiv solvarme, energiplanlægning for kommuner og senere programmet ek-pro til elektronisk indberetning af energimærker til energikonsulentordningen.

I forlængelse af en applikation til hurtig afgivelse af tilbud til gas-installationer blev focus rettet mod udvikling af administrativ software.  Først som en brancheløsning rettet mod entreprenørvirksomheder, og senere det lille Windows baserede system Winfinans Small Business rettet mod mindre virksomheder.

Dette lille system voksede op gennem dette årtusinde til det der i dag hedder www.Winfinans.net. Winfinans net er en online applikation der i tidens løb har ligget bag en del også større installationer som Super Radio, Lauritz.com, Computersalg, Frugt.dk, minitrans, Seeb, Skagenfood og mange flere.
1 artikler på Computerworld

Jørgen Lavesen

7

Derfor er it-udvikling og implementering af ERP-systemer til fast pris altså bare en illusion

Klumme: ERP-leverandørerne blev forleden udsat for skarp kritik i en klumme på Computerworld - blandt andet for ikke at levere systemer og implementering til fast pris. Men det er en illusion.

5. februar 2018 kl. 15.58 | læs »