Gustav Dahl

Civilingeniør M.Sc.Eng.

E-Mail

contact@gustavdahl.engineer

Twitter

@gustavdahl

Linkedin

Se Gustav's LinkedIn profil

Gustav Dahl, Civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU), international anerkendt it-sikkerhedsekspert, foredragsholder, gæsteforelæser, forsker og it-konsulent.

Gustav Dahl's arbejdsområder er IP-netværk, cybersikkerhed, telekommunikation, privacy og elektronik.

Civilingeniør Gustav Dahl har haft samarbejde med nogle af de ledende universitetsprofessorer indenfor både IP-netværk, privacy, cybersikkerhed, routing og fiberkommunikationssystemer, bl.a. specialprojekter i samarbejde med Professor Lars Dittmann (Head of Networks Technology and Service Platforms, DTU) og Professor Leif Oxenloewe (Group leader High-Speed Optical Communications, DTU).

Gustav Dahl er især kendt for sin evne til i et let forståeligt sprog at kunne formidle meget vanskeligt teknisk stof til både fagfolk og den helt almindelige internetbruger.http://gustavdahl.engineer/
1 artikler på Computerworld

Gustav Dahl

19

Lad os lige slå det fast: Jeg har bestemt ikke noget at skjule

Klumme: "Hvis du ikke har noget at skjule, så har du heller ikke noget at frygte," lyder det igen og igen. Men det er løgn, og jeg bliver ofte overrasket over den meget forenklede virkelighed, der bliver fremført af politikere, når det kommer til noget så vigtigt og fundamentalt som it-sikkerhed.

12. marts 2018 kl. 10.01 | læs »