Jess Pedersen

Enterprise Solution Architect

E-Mail

jp@applicationimpact.dk

Jess er enterprise solution architect indenfor enterprise applikationsområdet med speciale i ERP, planlægnings- og logistik systemer, integrations- og master data platforme samt retail applikationer som POS og eCommerce. Endvidere er han ejer af virksomheden Application Impact, som har til formål at skabe gennemgående resultater for virksomheder igennem digital transformation.Tidligere jobs:

Application Impact, ESA og ejer

Bestseller, Lead Enterprise Architect

Pandora, Director Enterprise Architecture

Implement, Managing Consultant

Oticon, Lead Solution Architect
2 artikler på Computerworld

Jess Pedersen

1

Microservices - næste bølge inden for moderne software-udvikling

Klumme: Microservices er et af de mere lovende arkitekturmønstre for moderne softwareudvikling, som førende tech organisationer som blandt andet Netflix, Google, Facebook, Amazon, Uber, Zalando anvender i omfattende grad. Flere danske virksomheder er også gået i gang rejsen. Her får du forklaringen på, hvad microservices er for en størrelse.

20. juni 2019 kl. 10.00 | læs »
1

Fem vigtige digitale satsningsområder i fashion-industrien

Klumme: Mode- og tøjbranchen investerer for tiden massivt i digitale teknologier. De er godt i gang med en gigantisk transformation, hvor den fysiske verden i høj grad flyder sammen med den virtualiserede verden. Her er fem afgørende satsningsområder for industrierne.

12. oktober 2018 kl. 12.47 | læs »