Janus R. Nielsen

CEO hos AnyTech365

E-Mail

info@anytech365.com

Linkedin

Se Janus's LinkedIn profil

CEO og grundlægger af AnyTech365.

AnyTech365 er et IoT Security Solutions- og support-firma, der er specialiseret i internet-sikkerhed og i at levere service til private forbrugere og små virksomheder.

AnyTech365 er en international virksomhed med hovedsæde i Marbella, Spanien, og med ansatte fra over 15 forskellige lande.Tidligere jobs:

Medstifter af MYMobileSecurity, 2010 - 2013

Regional Vice President, Corel, 1997 - 2003

Sales Manager hos Corel Corporation, 1992 - 1997
3 artikler på Computerworld

Janus R. Nielsen

Her er fem tips til sikker adfærd online på Safer Internet Day

Klumme: ”Together for a better internet” er mottoet på Safer Internet Day, der har til formål at gøre internettet til et bedre og mere sikkert sted at være. Ved hjælp af nogle simple råd, kommer du hurtigt et skridt tættere på mere sikkerhed på nettet. Læs med her, og få fem tips til sikker adfærd online.

9. februar 2021 kl. 11.40 | læs »

Deler du dit password til netbanken med andre gæster på restauranten? Forbered dig på de it-kriminelles beskidte tricks

Klumme: It-kriminelle er ekstra aktive i ferieperioder, hvor mange danskere sænker paraderne og ikke skænker it-sikkerhed en tanke. Men det er en god ide at forberede dig så godt som muligt på at undgå at blive hacket på din ferie.

30. juli 2020 kl. 11.08 | læs »
3

Foretrækker du også at bestille julegaverne online? Gør dig selv en tjeneste og tænk dig om, før du trykker betal

Klumme: Julen er en højtid, som de fleste glæder sig til. Det gælder også de cyber-kriminelle, der forsøger at narre personlige oplysninger fra godtroende danskere, der handler julegaver på nettet. Her er 10 gode råd til at komme sikkert gennem årets julegaveindkøb på nettet.

13. december 2019 kl. 11.40 | læs »