Rick Vanover

Seniordirektør for produktstrategi, Veeam

Twitter

@RickVanover

Linkedin

Se Rick's LinkedIn profil

Rick Vanover (Microsoft MVP, Cisco Champion, VMware vExpert) er Senior Director of Product Strategy for Veeam Software i Columbus, Ohio.

Rick har omfattende erfaring med system administration og IT management;med virtualization, cloud og storage teknologier som det centrale tema i sin karriere.
4 artikler på Computerworld

Rick Vanover

Hackere er en risiko - men de fleste data går tabt på grund af medarbejderne og forældede procedurer

Klumme: De fleste tilfælde af alvorlige datatab eller systemnedbrud skyldes menneskelige fejl, som sandsynligvis kunne være undgået ved en rettidig indsats i form af uddannelse, automatiseringer og regelmæssig opdatering af sikkerhedsprocedurer.

3. februar 2022 kl. 12.15 | læs »

Bryd tabuerne om ransomware: Obligatorisk rapportering er nødvendig

Klumme: Vi må ændre den usystematiske rapportering af cyberkriminalitet og gøre det obligatorisk at indrapportere, når man er blevet angrebet. Obligatorisk rapportering kan hjælpe bestræbelserne på at analysere og bekæmpe den stigende bølge af angreb med ransomware.

12. oktober 2021 kl. 13.41 | læs »

Klumme: Tænk 3, 2, 1 for at beskytte din virksomhed mod ransomware

Et stærkt forsvar i flere lag og en strategi til at imødegå ransomware-angreb består af tre nøgleelementer: Uddannelse, implementering og genoprettelse.

18. december 2020 kl. 15.33 | læs »

Tre vigtige skridt til at sikre en hybrid arbejdsform

Klumme: Virksomheder med et stærkt forsvar i flere lag og en strategi til at sikre den bedst mulige genoprettelse har langt bedre chancer for hurtigt at komme sig efter et angreb.

28. september 2020 kl. 11.03 | læs »