Læs også:GDPR-ekspert efter Helsingør-afgørelse fra Datatilsynet: Her er de vigtigste hovedpointer

Eigil Mølgaard

CEO, Precio Fishbone Danmark

E-Mail

Eigil.molgaard@preciofishbone.
dk

Linkedin

Se Eigil's LinkedIn profil

Ansvarlig for den danske afdeling af Precio Fishbone. Precio Fishbone tror på digitalisering af arbejdspladsen kan gøre en forskel. Vi bygger innovative løsninger, som fundamentet for en ny digital virksomhedskultur, hvor vidensdeling og samarbejde er i fokus.

Vi arbejder primært med Microsoft 365-platformen og hjælper alle typer af organisationer med at udnytte denne platform bedre til at strømline interne processer, dokumentdeling, kommunikation og samarbejde, så man bliver bedre rustet til en digital hverdag, hvor arbejde foregår på mange enheder og lokationer, og online er det nye normale.

Uddannelse:
  • Datamatiker, Niels Brock
  • Bachelor, filosofi, Københavns Universitet

Tidligere job:
  • CTO, Innofactor, 2013 - 2017
  • Partner, Enabling, 2011 – 2013
  • Senior Consultant, Microsoft, 2006 – 2011
2 artikler på Computerworld

Eigil Mølgaard

Derfor er intranettet vigtigt

Klumme: De digitale rammer for den enkelte medarbejder er altafgørende for, hvor komfortable medarbejdere føler sig på deres arbejdsplads, på præcis samme måde som de fysiske rammer er afgørende for et godt arbejdsmiljø på kontoret.

4. juli 2022 kl. 09.59 | læs »

Skal jeg vælge SharePoint standard eller intranet-in-a-box til mit intranet?

Klumme: Rigtig mange organisationer, som lige nu står overfor at skulle digitalisere den interne kommunikation og samarbejde og skabe en digital arbejdsplads, står overfor valget mellem at bruge SharePoint standard eller at tilkøbe et produkt. I denne artikel gennemgår vi fordele og ulemper ved de to modeller, for at hjælpe med beslutningen.

26. november 2020 kl. 13.00 | læs »