Steen Schledermann

Director, GRC LoB Nordic hos NTT Data Business Solutions

E-Mail

steen.schledermann@nttdata.com

Linkedin

Se Steen's LinkedIn profil

Som Director, GRC LoB Nordic hos NTT DATA Business Solutions arbejder jeg med at skabe brobygning mellem det komplekse område SAP Security og forretningens behov for at etablere en helstøbt Cybersecurity strategi, hvor SAP applikationssikkerhed bliver en naturlig og helstøbt integreret del.

Mange års arbejde med virksomheders forretningskritiske SAP ERP systemer er ikke nogen garanti for at ERP platformen er sikret i forhold til de – både interne og eksterne - trusler virksomheder står overfor.

Digital Transformation på cybersecurity og compliance området er afgørende for at følge med og mestre udfordringen, og ekspert partnerskaber er afgørende i denne proces.

Jeg har arbejdet gennem mange år i MedTech industrien med Quality Management Systems og Information Security Mangement Systems.

Denne erfaring bringer jeg ind i en SAP Cybersecurity kontekst med ambitionen om at bygge bro mellem en specialiceret SAP teknologi og mere alment kendte compliance og information security rammeværker, som ISO 27001, GDPR og NIST etc.
2 artikler på Computerworld

Steen Schledermann

Den lette, den krævende og den virkelig avancerede: Sådan skruer du SAP-sikkerheden ordentligt sammen

Klumme: SAP-sikkerhed er en ordentlig mundfuld. Her er de interne og eksterne forhold, man skal tage højde for.

8. oktober 2021 kl. 12.50 | læs »

Har du styr på den basale SAP-sikkerhed?

Klumme: Når vi taler om SAP-sikkerhed, så skal man forstå, at det er mere op til systemejeren at sikre sikkerheden i form af systemsikkerheds-baselines, end det er op til slutbrugerens adfærd.

9. september 2021 kl. 14.57 | læs »