Jesper Olsen

Director & Chief Security Officer i Nordeuropa for Palo Alto Networks

E-Mail

jolsen@paloaltonetworks.com

Linkedin

Se Jesper's LinkedIn profil

Jesper Bork Olsen er director & Chief Security Officer i Nordeuropa for Palo Alto Networks, verdens største IT-sikkerhedsvirksomhed.

Jesper Olsen har tidligere arbejdet for Maersk Drilling som Senior Information Security Officer og har været dansk repræsentant for NATO’s NPMA/NPAG advisory group efter, at han har været 18 år i Forsvarets Koncernfælles Informatiktjeneste (FKIT) som IT-afdelingsleder.
6 artikler på Computerworld

Jesper Olsen

AI kan gøre it-sikkerhedsfolk dummere: Derfor kan kunstig intelligens både forstærke og svække din it-sikkerhed

Klumme: Kunstig intelligens har tilsyneladende fra den ene dag til den anden stillet alle muligheder til rådighed for os. Så hvad kan gå galt?

30. januar 2024 kl. 11.40 | læs »

Konsolidering: Det giver god mening at lægge flere af sine software-løsninger i samme kurv

Klumme: Et af de hotteste buzzwords for tiden er konsolidering. For efter en æra med alt for mange software-leverandører er der nu endelig fokus på at samle sine æg i samme kurv. Og det er der en god grund til.

3. oktober 2023 kl. 14.10 | læs »

Få energi til at tage den altafgørende cybersikkerhedsdialog i din virksomhed

Klumme: Aldrig før har det været vigtigere at beskytte vores kritiske infrastruktur mod ondsindede it-kriminelle, og derfor er det afgørende at kunne tage den rette – og effektfulde – dialog om cybersikkerhed i enhver virksomhed.

20. april 2023 kl. 11.40 | læs »

Når gode intentioner udnyttes: Red teaming-værktøj bliver nu misbrugt af it-kriminelle

Klumme: Et penetrationstest-værktøj bliver nu benyttet af it-kriminelle til at udsende ondsindede payloads. Det er bare endnu et bevis på, at red team-initiativer udnyttes af it-kriminelle.

12. august 2022 kl. 10.00 | læs »

Her er et gratis nytårsforsæt til alle C-level-folk i virksomheden – også dig

Klumme: Det forgangne år har tydeligt viste os, at alle medlemmer af beslutningstagende teams er nødt til at have en fælles forståelse af cybersikkerhed.

11. januar 2022 kl. 13.40 | læs »

Migrering til Windows 11: Er din organisation klar til at skifte brugeroplevelse?

Klumme: Jeg selv som klassisk teknologi-nørd har altid syntes, det var spændende at udforske de nye detaljer, hvor andre kun interesserer sig for sin bærbare computer som et arbejdsredskab, og at den opfører sig og udfører sine opgaver præcist og uden besvær nøjagtigt som i går.

2. november 2021 kl. 11.30 | læs »