Topnyhed:Kæmpe fyringsrunde i Region Hovedstadens it-organisation

Jesper Olsen

Director & Chief Security Officer i Nordeuropa for Palo Alto Networks

E-Mail

jolsen@paloaltonetworks.com

Linkedin

Se Jesper's LinkedIn profil

Jesper Bork Olsen er director & Chief Security Officer i Nordeuropa for Palo Alto Networks, verdens største IT-sikkerhedsvirksomhed.

Jesper Olsen har tidligere arbejdet for Maersk Drilling som Senior Information Security Officer og har været dansk repræsentant for NATO’s NPMA/NPAG advisory group efter, at han har været 18 år i Forsvarets Koncernfælles Informatiktjeneste (FKIT) som IT-afdelingsleder.
3 artikler på Computerworld

Jesper Olsen

Når gode intentioner udnyttes: Red teaming-værktøj bliver nu misbrugt af it-kriminelle

Klumme: Et penetrationstest-værktøj bliver nu benyttet af it-kriminelle til at udsende ondsindede payloads. Det er bare endnu et bevis på, at red team-initiativer udnyttes af it-kriminelle.

12. august 2022 kl. 10.00 | læs »

Her er et gratis nytårsforsæt til alle C-level-folk i virksomheden – også dig

Klumme: Det forgangne år har tydeligt viste os, at alle medlemmer af beslutningstagende teams er nødt til at have en fælles forståelse af cybersikkerhed.

11. januar 2022 kl. 13.40 | læs »

Migrering til Windows 11: Er din organisation klar til at skifte brugeroplevelse?

Klumme: Jeg selv som klassisk teknologi-nørd har altid syntes, det var spændende at udforske de nye detaljer, hvor andre kun interesserer sig for sin bærbare computer som et arbejdsredskab, og at den opfører sig og udfører sine opgaver præcist og uden besvær nøjagtigt som i går.

2. november 2021 kl. 11.30 | læs »