Bjørn Vestergaard

Iværksætter, podcaster og vækstkonsulent

E-Mail

Bjorn@barfoed.biz

Linkedin

Se Bjørn's LinkedIn profil

Bjørn Vestergaard er iværksætter, som har stiftet flere virksomheder indenfor medie, tech og marketing.

Han er bagmand på den populære podcast Rollemodellerne, som er blandt landets mest lyttede erhvervspodcasts, der er blevet omtalt i bl.a. Børsen, Finans og BT.

Bjørn Vestergaard er uddannet som Cand. Merc. i Innovation og Forretningsudvikling fra Copenhagen Business School, og har en baggrund som strategisk konsulent, digital forretningsudvikler og marketing manager fra nogle af landets største medie-, og underholdningsvirksomheder.

I dag driver Bjørn Vestergaard virksomhederne Podup og Rollemodellerne.

Podup er en tech-platform, som hjælper kreatører med at vækste deres podcast og skabe indtjening fra annoncører og lyttere. Firmaet er udvalgt som en af landets mest lovende skalérbare vækstvirksomheder.

Rollemodellerne er en top 2 erhvervs-, og iværksætterpodcast, hvor Bjørn Vestergaard, samtidig holder foredrag om personlig effektivitet, samt rådgiver iværksættere til hvordan de udvikler sig personligt og vækster deres forretning.https://bjornvestergaard.dk/
1 artikler på Computerworld

Bjørn Vestergaard

Techgiganternes magtkamp er rykket ind i dine øregange

Klumme: Der har været en massiv vækst indenfor markedet for podcasts og digital lyd de seneste år, men hvorfor er Google, Amazon, Meta og Spotify pludselig så fremme på beatet, og hvordan påvirker trenden dig, der arbejder med it?

11. januar 2022 kl. 12.21 | læs »