Ulrik Ledertoug

Director of Business Development, Orange Cyberdefense Danmark

E-Mail

ulrik.ledertoug@orangecyberdef
ense.com

Linkedin

Se Ulrik's LinkedIn profil

Ulrik Ledertoug er forretningsudvikler i Orange Cyberdefense Danmark og har over 20 års teknisk og ledelsesmæssig erfaring med cybersecurity, software security, MDR, EDR, NDR, XDR, SIEM, SOAR, ISMS, GRC og Vulnerability Management.

Han har tidligere arbejdet som Cloud Security Technical Program Manager hos IBM i USA, Country Manager for LogPoint i Danmark, ansvarlig for it-sikkerhed i Atea, Regional Sales Manager Nordics i Deny All og som Partner & Security Principal i SecureDevice.
2 artikler på Computerworld

Ulrik Ledertoug

Alt for få danske virksomheder har fuldt overblik over assets i deres netværk

Klumme: I mit daglige arbejde med cybersikkerhed taler jeg med virksomheder i alle størrelser – både private og offentlige. Og der er noget, som virkelig undrer mig: Kun de færreste har fuldt overblik over al hardware og software i deres netværk. Det er næsten så nakkehårene rejser sig, for manglende inventory er ofte den direkte årsag til alvorlige cyberangreb.

7. februar 2022 kl. 13.40 | læs »

OL i Kina og støtte til Ukraine blæser op til flere cyberangreb mod Danmark - og det er dårligt nyt for mange virksomheder

Klumme: Lige nu har dansk cybersikkerhed kurs mod et historisk uvejr. Danske ministre deltager ikke ved vinter-OL i Kina, og udenrigsminister Jeppe Kofoed viser åbenlyst vores støtte til Ukraine. Det kan gøre os til større mål for destruktive cyberangreb fra Kina og Rusland. Sandheden er desværre, at mange danske virksomheder er dårligt rustet til at ride stormen af. Her er fem bud på, hvor vi skal sætte ind.

18. januar 2022 kl. 09.45 | læs »