Annette Vendelbo

Agil ekspert og grundlægger af Agil Agenda

Linkedin

Se Annette's LinkedIn profil

Annette Vendelbo er agil rådgiver, underviser og coach. Hun er forfatter til bøgerne ”Agile transformationer i praksis” og ”Basis-guide til Kanban”. Hun har sin egen podcast ”Den agile agenda” og er en international anerkendt foredragsholder. Altid med det agile som omdrejningspunkt.

Hun hjælper virksomheder med at skabe varige agile resultater, og få skrantende agile transformationer tilbage på sporet. Hendes særlige fokus er agil ledelse og governance men hjælper også med undervisning og coaching af ledere og teams. Hun insisterer på agil realisme og hendes motto er ”Virkeligheden vinder hver gang”.

Annette har en lang række certificeringer, agile og klassiske, og er akkrediteret Kanban underviser og konsulent fra Kanban University. Derudover samarbejder hun med Project Management Institute (PMI), specielt med PMIs agile initiativer.
1 artikler på Computerworld

Annette Vendelbo

Det store illusionsnummer: Agile metoder og frameworks er altså ikke magiske tryllestave

Klumme: Mange er stærke i troen på, at hvis bare vi indfører noget agilt, så ser man automatisk forbedringer. Det er desværre ønsketænkning, for det agile er komplekse sager. Det handler især om adfærd, kultur og vaner.

17. januar 2023 kl. 12.45 | læs »