Claus Westergaard Kraft

Head of Solutions hos TDC Erhverv

Linkedin

Se Claus's LinkedIn profil

Som Senior Vice President og Head of Solutions i TDC Erhverv har Claus Kraft stået i spidsen for udviklingen og implementeringen af førende digital infrastruktur og cybersikkerhedstilbud, der dækker lige fra netværkssikkerhed til overvågning af cyberangreb og respons.

Derudover har Claus en track record med at hjælpe virksomheder og kritiske funktioner i Danmark med at opbygge og drive sikre og pålidelige infrastrukturer og processer, der overholder industriens regler.

Ud over cybersikkerhedsekspertise har Claus betydelig erfaring inden for it- og softwarebranchen.

Med ledende stillinger i flere virksomheder, herunder EG A/S, DXC Technology, har den mangfoldige baggrund givet en bred forståelse af teknologilandskabet og de udfordringer, som virksomheder står over for med at implementere sikre og overensstemmende digitale løsninger og compliante processer.
3 artikler på Computerworld

Claus Westergaard Kraft

Efter afgørelsen i Chromebook-sagen: Vi er nødt til at finde den rette balancegang mellem innovation og ansvar

Klumme: Afgørelsen i Chromebook-sagen har langt om længe meldt sin ankomst. En afgørelse, der kun er den første af en længere række sager og derfor vil få stor betydning for fremtiden. Afgørelsen vidner om, at digitalisering altid bør vægtes op imod datasikkerhed. Men hvordan finder vi den rette balancegang mellem innovation og ansvar?

8. februar 2024 kl. 13.41 | læs »

Fire cybertrusler, din virksomhed særligt skal være opmærksom på

Klumme: Det er nok næppe gået nogens næse forbi, at cybersikkerhed i dag er vigtigere end nogensinde før. Med flere angreb på både privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner i 2023 ser vi nu ind i en tid, hvor hackerne kun bliver dygtigere til at narre os. Det stiller krav til de danske virksomheders cybersikkerhed. Men med fokus på fire cybertrusler, er man allerede et godt stykke på vej.

18. januar 2024 kl. 10.30 | læs »

Frygten for databeskyttelse må ikke stoppe det offentlige i at bruge cloudløsninger

Klumme: Hvis vi vil være et digitalt foregangsland, kan vi ikke komme uden om cloudløsningerne - de er fremtiden. Lovgivningen har fået rigeligt med chancer til at løse problematikken – uden held - så nu må teknologien til.

1. november 2023 kl. 10.30 | læs »